Ο Μιχαλολιάκος καλύπτει τον υπάλληλό του: “Αθώος ο Ζέρβας” – Αναγνώριση από αυτόπτη μάρτυρα

Ο Ζερβας ομιλητής στα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης, υπό το βλέμμα του “Αρχηγού”.

Με ανακοίνωση στον ιστότοπό της, η Χρυσή Αυγή καλύπτει την δολοφονική επίθεση σε βάρος του 24χρονου σπουδαστή Αλέξη Λάζαρη από το τάγμα της Ασφάλειας της “Κεντρικής Διοίκησης” χτες στους Αμπελόκηπους.

Η ανακοίνωση με ημερομηνία 1/4/2017 καταλήγει με δήλωση καταδίκης της βίας “από όπου και αν προέρχεται” (!) και έχει ως εξής:

Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες – τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. H Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ’ όπου και αν προέρχεται.

Xρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Την ίδια στιγμή, από πληροφορίες του bloko.gr, αυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη αναγνωρίσει τον Ζέρβα ως έναν από τους επιτιθέμενους στη χτεσινή δολοφονική επίθεση:

“Με τρεις καταθέσεις “τυλίγει” σε μια κόλλα χαρτί τον 42χρονο που πιάστηκε για την βάναυση κακοποίηση του 24χρονου φοιτητή Αλέξιου Λάζαρη και είναι μετακλητός υπάλληλος στα γραφεία που διατηρεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr κι ενω ο άτυχος φοιτητής δεν είναι ακόμη σε θέση εξαιτίας των τραυμάτων και του σοκ να κάνει αναγνώριση, ο συλληφθείς αναγνωρίζεται ανεπιφύλαχτα από αυτόπτη μάρτυρα της σκηνής της απρόκλητης και απροκάλυπτης βίας και μάλιστα, μέσα από τρεις καταθέσεις.

Οι αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας αναζητώντας στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση, εκτός από κάμερες αναζήτησαν αυτόπτες μάρτυρες και, όπως υποστηρίζεται, έπεσαν πάνω σε φλέβα χρυσού.

Στην πρώτη κατάθεση που φυσικά προηγήθηκε της σύλληψης, ο μάρτυρας δίνει την περιγραφή του βασικού δράστη της επίθεσης σε φωτογραφικό μάλιστα βαθμό με ελάχιστες αποκλίσεις από τη σωματοδομή και το παρουσιαστικό, ενώ τον αναγνώρισε ανεπιφύλαχτα μεταξύ άλλων 4 άσχετων στον ειδικό χώρο αναγνώρισης ύποπτων στον 11ο όροφο της ασφάλειας.

Δίπλα από την κατάθεση της αναγνώρισης αθροίστηκε και μία συμπληρωματική, για να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση ως προς το περιεχόμενο των αρχικών δύο.”

————————–

Διαβάστε περισσότερα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.