Υπάλληλος του Μιχαλολιάκου στη Βουλή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΑ ο συλληφθείς για τη δολοφονική επίθεση (ΦΕΚ)

Το ΦΕΚ με το διορισμό Ζέρβα στο γραφείο Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, “η αστυνομία προχώρησε το πρωί του Σαββάτου στη σύλληψη γνωστού Χρυσαυγίτη (Χρήστος Ζέρβας) που ταυτοποιήθηκε για τη χθεσινή βάναυση επίθεση εναντίον 24χρονου σπουδαστή. Ο συλληφθείς είναι ιδιοκτήτης της καφετέριας Bristol, όπου συχνάζουν ομοϊδεάτες του. Η σύλληψη έγινε στους Αμπελόκηπους γύρω στις 08.30 με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο 42χρονος άνδρας που συνελήφθη, αρνείται τη συμμετοχή του, στην επίθεση”.

Ο Ζέρβας είναι ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής: υπεύθυνος Ασφάλειας της “Κεντρικής Διοίκησης” της Χρυσής Αυγής, υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης Αμπελόκηπων, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ναζιστικής οργάνωσης και υπάλληλος στη Βουλή στο γραφείο του Μιχαλολιάκου. Πρόκειται ουσιαστικά για το δεξί χέρι του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Το όνομα του Ζέρβα στον κατάλογο της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής το 2016.

Διαβάστε περισσότερα:

One thought on “Υπάλληλος του Μιχαλολιάκου στη Βουλή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΑ ο συλληφθείς για τη δολοφονική επίθεση (ΦΕΚ)

  1. Pingback: Με το φασισμό δεν τελειώνουμε - Commonality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.