H ΚΕΕΡΦΑ για την επίθεση στον Αλέξη Λάζαρη: “Θα κληθεί να λογοδοτήσει ο Μιχαλολιάκος;”

Αναδημοσιεύουμε ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ μετά τη σύλληψη του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής Χρήστου Ζέρβα για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 24χρονου σπουδαστή Αλέξη Λάζαρη, χτες (31/3/2017) στους Αμπελόκηπους.

“Ανακοίνωση της “Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή” (ΚΕΕΡΦΑ), 1/4/2017.

Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρα του για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του σπουδαστή

Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του σπουδαστή Αλέξιου Λάζαρη με ορμητήριο τα Κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει την οργή κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου ανθρώπου, καθώς εμπλέκεται φανερά η ίδια η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Από τύχη δεν θρηνήσαμε άλλο ένα θύμα επίθεσης από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, καθώς τα χτυπήματα στο κεφάλι απείχαν μόλις μερικά χιλιοστά από σημεία που θα μπορούσαν να ήταν μοιραία.

Η ιδιότητα του συλληφθέντος για την επίθεση Χρήστου Ζέρβα, ως μετακλητού υπάλληλου στην Βουλή στο Γραφείο του Μιχαλολιάκου, υπεύθυνου Ασφάλειας της “Κεντρικής Διοίκησης” και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, δείχνει πόσο συντεταγμένη ήταν η επίθεση σε βάρος του σπουδαστή.

Θα καλέσουν οι διωκτικές και δικαστικές αρχές τον Μιχαλολιάκο για να διερευνήσουν τις ευθύνες του για τη δολοφονική επίθεση; Είναι σαφές, από τον τρόπο λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, ότι η «Ασφάλεια» των κεντρικών Γραφείων είναι στα χέρια του “Αρχηγού” και όχι μόνο του Ζέρβα.

Όλη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, με πρώτο τον Μιχαλολιάκο, ευθύνεται για τη δολοφονική επίθεση που σκοπό είχε να δείξει ότι η ναζιστική οργάνωση «είναι παρούσα», κάνει κουμάντο στους δρόμους της περιοχής, περιπολεί αντί της Αστυνομίας και «καθαρίζει» ύποπτους ως αντίπαλους επειδή απλά πέρναγαν έξω από τα Γραφεία τους.

Είναι ώρα η Βουλή να διακόψει κάθε χρηματοδότηση, κάθε διευκόλυνση στην υπόδικη εγκληματική ναζιστική συμμορία, ανακαλώντας κάθε διορισμό μελών των ταγμάτων εφόδου. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται αυτό το πληρωμένο από τη Βουλή προσωπικό ως τραμπούκοι στις εμφανίσεις της Χρυσής Αυγής.

Τα γραφεία-ορμητήρια δολοφονικών επιθέσεων στη Μεσογείων πρέπει να κλείσουν εδώ και τώρα!”

————————–

Διαβάστε περισσότερα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.