Απίστευτες καταγγελίες Φουντούλη: «Έτρωγαν λεφτά των τοπικών και ο Μιχαλολιάκος τους κάλυπτε γιατί ήταν “του Γερμενή”»

Αναδημοσιεύουμε κείμενα-σχόλια του πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη όπως δημοσιεύτηκαν σε ιστότοπο φιλικό στη Χρυσή Αυγή. Στα σχόλια αυτά ο Φουντούλης προχωράει σε απίστευτες καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες εν γνώσει του Μιχαλολιάκου που όμως τις κάλυπτε γιατί τελούνταν από άτομα εμπιστοσύνης του σκληρού πυρήνα της ναζιστικής οργάνωσης.

Τα σχόλια έχουν ως εξής:

Καμία τοπική δεν είχε οικονομική βοήθεια από την Χ.Α. Οι περισσότερες έμεναν ανοιχτές από το υστέρημα των συναγωνιστών. Ακόμα και την τοπική των Βορείων προαστίων για την οποία οι τρεις πρώην ευρωβουλευτές είχαμε αναλάβει και πληρώναμε το μισό ενοίκιο 600€ κάθε μήνα την έκλεισαν.

Έχοντας γραμματέα άνθρωπο που αποδεδειγμένα έβαζε χέρι στο ταμείο και ενημέρωσα τον Γενικό Γραμματέα,  η απάντηση ήταν “τι να κάνουμε αυτός είναι κολλητός του Γερμενή…”

Η άποψη του Γ.Γ ήταν ότι όποια τοπική δεν βγάζει τα έξοδά της να κλείσει.

Όσο για τα χρήματα που στέλναμε οι πρώην ευρωβουλευτές της Χ.Α 4.000€ μηνιαίως οι μόνοι που είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό της Χ.Α και στην διαχείριση των χρημάτων ήταν ο Γ.Γ και ο οικονομικός διευθυντής ο οποίος αμειβόταν με 8.000€ μηνιαίως….

 

Αγαπητέ Λευτέρη είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα των εκλογών. Ειδικά ο απλός χρυσαυγίτης που έδινε τον αγώνα καθημερινά.

Τελικά το σύνθημα από χρυσαυγίτες για χρυσαυγίτες ήταν λανθασμένο.

(…)

Η κατρακύλα άρχισε με τις επιλογές της ηγεσίας στις ευρωεκλογές και συνεχίστηκε στις Εθνικές. Δεν περίμενα πως η Χ.Α δεν θα μπει στην Βουλή αλλά δεν μπορείς να βρίζεις τον ψηφοφόρο για τα δικά σου λάθη και τις δικές σου επιλογές που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Εγωισμός, υπεροψία, δεν ξέρω πως αλλιώς να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά ορισμένων που έλαβαν αποφάσεις καταστροφικές για την πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου.

Και ναι – ο αρχηγός έφτιαξε την Χ.Α. είναι παιδί του. Αλλά ένα παιδί δεν μπορείς να το κρατάς κλεισμένο στο κλουβί.

Αφού το μεγαλώσεις του δίνεις αρχές και αξίες και το αφήνεις να βρει τον δρόμο του στην κοινωνία.
Από την Ελληνική κοινωνία όπου υπάρχουν αγνοί πατριώτες και εθνικιστές απέκλεισες το παιδί σου. Δεν είναι όλοι στρατιωτάκια και προσωπολάτρες. Υπάρχουν και άνθρωποι σκεπτόμενοι.

Και μην τολμήσει να με κατηγορήσει κανείς για καρέκλες και θεσούλες. Στο διάολο και οι καρέκλες και οι θέσεις. Ποτέ δεν τις επεδίωξα. Το έργο μου στην ευρωβουλή μνημόσυνο στην μνήμη του γιου μου Γιώργου έχει καταγραφεί και αυτό κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει πίσω. Μόνο η Χ.Α δεν το αναγνώρισε και θέλησε να το απαξιώσει. Θα κοιμηθούν λοιπόν όπως έστρωσαν. Αυτά….

Υ.Γ. Πού είναι η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό συμβούλιο που υποτίθεται πως συμβούλευαν τον αρχηγό για τις αποφάσεις του? Που κρύφτηκαν?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.