Σκληρός δίσκος Παππά (1): Τεκμήρια προδοσίας! (Έγγραφα+video)

O Παππάς σε προσκύνημα στο μαυσωλείο του Μουσολίνι το 2009.

Τον απολύτως ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης Χρυσή Αυγή και των ηγετικών στελεχών της απέδειξε σήμερα η επισκόπηση του σκληρού δίσκου του κατηγορούμενου υπαρχηγού της οργάνωσης Χρήστου Παππά.

Χιλιάδες φωτογραφίες του Χίτλερ και των ηγετικών στελεχών της ναζιστικής Γερμανίας κοσμούσαν το αρχείο του Παππά, μαζί με φωτογραφικό υλικό όπου ο Παππάς εικονίζεται με τον Μιχαλολιάκο να χαιρετούν ναζιστικά κάτω από τη σβάστικα και τις σημαίες του χιτλερικού κόμματος.

Εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες από το ετήσιο προσκύνημα της οικογένειας Παππά στο μαυσωλείο του Μουσολίνι (με πιο πρόσφατες αυτές του 2009), αλλά και η επικοινωνία με τον διαβόητο αρχηγό των αιμοσταγών Βαλονικών Ες-Ες Λεόν Ντεγκρέλ.

Ο Παππάς με τον Ντεγκρέλ. Ο Ντεγκρέλ σφίγγει το χέρι του Χίτλερ.

Η επιστολή του Παππά στον Ντεγκρέλ εξ ονόματος της Χρυσής Αυγής είναι τεκμήριο προδοσίας.

Αναφέρει ο Παππάς:

Αντίγραφον επιστολής στην γαλλική που δόθηκε στον υπασπιστή του Leon Degrelle κύριον Van Leeuw στην Μαδρίτη στις 24/7/1989

15 Ιουνίου 1989

ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ

LEON DEGRELLE

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή και εύνοια της θείας πρόνοιας που σας συναντώ προσωπικά.

Θα ήθελα Αξιοσέβαστε Στρατηγέ, να σας διαβεβαιώσω για την σταθερή, αληθινή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου (που ανήκουν στο Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα – “Χρυσή Αυγή”) στην αιώνια μορφή του FUHRER ADOLF HITLER και στα ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ!

Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Τι θα μπορούσαμε να γινόμασταν αλήθεια χωρίς εσάς και χωρίς το πελώριο έργο σας.

Είμαι συγκινημένος και είναι καθήκον μου να σας πω ότι εσείς μας δείχνετε τον δρόμο, με τον λαμπρό και παραδειγματικό ηρωισμό σας.

Σας παρακαλώ Αξιοσέβαστε Στρατηγέ, να δεχθείτε τα σέβη μου και τις πιο εγκάρδιες ευχές εμού και των Ελλήνων συναγωνιστών μου και ιδιαίτερα του αρχηγού μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ότι ο αγώνας μας για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ! θα συνεχιστεί χωρίς σταματημό μέχρι την ΝΙΚΗ!

Το εμπνευσμένο στα πεδία των μαχών σύνθημα της 28ης SS Panzer Division – Grenadiere – Volontiere – WALLONIENNE, υπάρχει ακόμη και μας καθοδηγεί:

ΑΓΩΝ – ΠΙΣΤΙΣ – ΝΙΚΗ.

Δεχθείτε ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ

τα σέβη μου και τα πιο διακριτικά μου αισθήματα

Ειλικρινά δικός σας

Πιστός στα ιδεώδη του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

PAPPAS CHRISTOS.

Γερό στομάχι απαιτούσε ακόμα η επίδειξη βίντεο και φωτογραφιών στα οποία ο Παππάς εκπαιδεύει ανήλικο παιδί στο παράγγελμα “Χάιλ Χίτλερ” και στον ναζιστικό χαιρετισμό, επιβεβαιώνοντας έτσι τη γνησιότητα σχετικού βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει η Καθημερινή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.