Αποκαλυπτικά ηχητικά (2): Ο Περίανδρος εμπλέκει Μιχαλολιάκο-Παναγιώταρο στη δολοφονική επίθεση στον Δ. Κουσουρή (video)

(Κείμενο: 902.gr, 3/4/2018)

Πολύ σημαντικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάγνωσης εγγράφων στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Θυμίζουμε ότι στη χτεσινή δικάσιμο, κατά την παραπάνω διαδικασία, αναγνώστηκε τηλεφωνική συνομιλία (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου (υπεύθυνος των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά), που είναι πράγματι αποκαλυπτική, αφού ακούγεται ξεκάθαρα ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές όμως είναι και οι συνομιλίες του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, γνωστού και ως «Περίανδρου», που καταδικάστηκε αμετάκλητα για απόπειρα ανθρωποκτονίας του Δημήτρη Κουσουρή, όταν τον Ιούνη του 1998 ο τότε φοιτητής υπέστη επίθεση έξω από την Ευελπίδων από τάγμα εφόδου 10 ατόμων με ρόπαλα, με επικεφαλής τον τότε υπαρχηγό της.

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες, μεταξύ άλλων, ακούμε τον Ανδρουτσόπουλο να εμπλέκει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή της Ηλ. Παναγιώταρο στη δολοφονική επίθεση κατά του Κουσουρή. Αναφέρει σχετικά: «Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή για φυσικό αυτουργό τον Παναγιώταρο και ηθικό τον Μιχαλολιάκο (…), αν πω την αλήθεια, ότι ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώταρος και ότι με έβαλε ο Μιχαλολιάκος …».

Στο βίντεο πάνω μπορείτε να ακούσετε το σχετικό ηχητικό. Πρόκειται για απόσπασμα από καταγεγραμμένη συνομιλία που είχε ο Α. Ανδρουτσόπουλος και η οποία είχε αποκαλυφθεί από το «Έθνος» στις 2 Νοέμβρη 2014.

Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι οι παραπάνω αναφορές του Ανδρουτσόπουλου, οι οποίες άλλωστε έχουν δημοσιοποιηθεί στον Τύπο εδώ και πολύ καιρό, σε συνδυασμό και με την πιο πάνω αμετάκλητη απόφαση καταδίκης του, η οποία αναγνώστηκε σε προηγούμενη δικάσιμο και αναφέρει ότι στη συγκεκριμένη απόπειρα δολοφονίας εμπλέκονται και άλλα άτομα της Χρυσής Αυγής που δεν ταυτοποιήθηκαν, δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για το γεγονός ότι δεν έχει διαταχθεί ακόμα από την Εισαγγελία ούτε καν η διενέργεια σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ επίκειται άμεσα η παραγραφή της ποινικής ευθύνης τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.