Λουκέτο στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Δράμα – Έκλεισαν τα γραφεία

Ο Κιτσόπουλος εγκαινιάζει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Δράμα τον Μάιο του 2014. Σήμερα τα γραφεία έχουν πια κλείσει και ο Κιτσόπουλος αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των τοπικών οργανώσεων που δημοσιεύει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα και την εφημερίδα της, η τοπική οργάνωση Δράμας της ναζιστικής οργάνωσης διαλύθηκε, υποβιβαζόμενη πλέον και επισήμως στο καθεστώς του ολιγομελούς “πυρήνα”. Ήδη από το καλοκαίρι, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Δραμας στη οδό Εθνικής Αμύνης 55 έχουν κλείσει.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής Μπαντέμης είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για την επίθεση τάγματος εφόδου σε δύο γυναίκες ελληνικής καταγωγής από την Αλβανία στο Μεταξουργείο τον Οκτώβρη του 2011.

Τα τελευταία γραφεία της τοπικής οργάνωσης Δράμας εγκαινιάστηκαν τον Μάιο του 2014 με ομιλία του Χρήστου Κιτσόπουλου, υποψήφιου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο Κιτσόπουλος, γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, αποχώρησε την Κυριακή 15/10/2017 από την Χρυσή Αυγή, με δήλωση παρόμοια με εκείνη του αποχωρήσαντος βουλευτή Μίχου.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.