Αποχώρησε με καταγγελίες στέλεχος της Χρυσής Αυγής Χανίων: “Με Μαρινάκη και Μητσοτάκη πλέον η ΧΑ”

Ο Δημήτρης Σταθάκης στο βήμα, δίπλα στον Κασιδιάρη και τη Ζαρούλια.

Νέες αποσκιρτήσεις εκδηλώνονται από τη Χρυσή Αυγή, με σκληρές μάλιστα εκφράσεις των αποχωρούντων. Ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Δημήτρης Σταθάκης αποχώρησε πρόσφατα από τη Χρυσή Αυγή, την οποία κατήγγειλε ότι έχει μετατραπεί σε υποχείριο “του Μαρινάκη, της Ντόρας και του Μητσοτάκη”.

Σε δημόσιες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του στο facebook, ο Σταθάκης μιλάει απαξιωτικά για την υπεράσπιση του γνωστού επιχειρηματία από τον βουλευτή Λαγό, ενώ δεν διστάζει να στραφεί και προσωπικά κατά του “Αρχηγού” της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Δ. Σταθάκης: “Για τα μάτια του Μαρινάκη ξεσπάθωσε ο Λαγός… μπορεί να είμαστε αφελείς και επιπόλαιοι… αλλά χρήσιμοι ηλίθιοι όχι…”  “Με τον Μαρινάκη, την Ντόρα και το Μητσοτακέικο” η Χρυσή Αυγή.

Σκληρές εκφράσεις για τους εναπομείναντες πρώην συναγωνιστές στα Χανιά.

Ο Σταθάκης είχε επιλεγεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής στα Χανιά τον Μάιο του 2014, την περίοδο που ο Κασιδιάρης ηγήθηκε του προεκλογικού αγώνα με τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή.

Στο μεταξύ, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που είχαν μεταφερθεί στη Λεωφόρο Σούδας (από την οδό Τζανακάκη) έκλεισαν εκ νέου, κατόπιν των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας. Η οργάνωση ανακοινώνει ως καινούργιο τόπο συνάντησης της τοπικής επιτροπής τις “Μουρνιές (παραπλεύρως νοσοκομείου Χανίων)”.

One thought on “Αποχώρησε με καταγγελίες στέλεχος της Χρυσής Αυγής Χανίων: “Με Μαρινάκη και Μητσοτάκη πλέον η ΧΑ”

  1. Pingback: Αποχώρησε με καταγγελίες στέλεχος της Χρυσής Αυγής Χανίων - Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.