Εγκαταλείπουν τη Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα: ανεξάρτητοι οι σύμβουλοι Κιτσόπουλος και Ναθαναηλίδης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης

Με δελτίο Τύπου που εστάλη προς τα ΜΜΕ, δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο Χρήστος Κιτσόπουλος και ο Αναστάσιος Ναθαναηλίδης, εκλεγμένοι περιφερειακοί Σύμβουλοι επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στις εκλογές του Μαϊου 2014, ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «χωρίς καμία εξάρτηση από την Χρυσή Αυγή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Αυγή εκφράζοντας πιστά τον τρόπο σκέψης των Ελλήνων εθνικιστών στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. θα συνεχίσει να αγωνίζεται έχοντας την ιδεολογία, τις αρχές και τις πολιτικές θέσεις που είχε μέχρι τώρα ανεξάρτητα όμως από την Χρυσή Αυγή , όχι γιατί άλλαξε σε κάτι ιδεολογικά αλλά γιατί διαφωνεί με την επιλογή των προσώπων και των τακτικών που εφαρμόζουν.

Ως Κιτσόπουλος Χρήστος σαν επικεφαλής της παράταξης δηλώνω τα παραπάνω γιατί από την δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου, ανακοινώνω ότι, επειδή ταυτόχρονα είμαι περιφερειακός σύμβουλος αλλά και γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης της Χρυσής Αυγής, παραιτούμαι από γραμματέας και θα συνεχίσουμε σαν περιφερειακή παράταξη Ελληνική Αυγή μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο από τον Ν. Καβάλας, Ναθαναηλίδη Αναστάσιο να αγωνιζόμαστε εκφράζοντας τους Έλληνες εθνικιστές στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. χωρίς καμία εξάρτηση από την Χρυσή Αυγή.

Ο χώρος που βρέθηκα για μένα ήταν ένα σχολείο όπου γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους αγωνιστές και ανιδιοτελείς αλλά και ανθρώπους που εκφράζουν τα πιο ποταπά στοιχεία ενός ανθρώπου.

Αυτοί οι τελευταίοι κατάφεραν να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό, να ανελιχθούν στο κόμμα και να εκδιώξουν αυτούς που μάτωσαν και αυτούς που άξιζαν πραγματικά, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς στην ουσία για την πατρίδα και όχι για προσωπικά οφέλη.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα τους βόλευε ένα δεξιό ΚΚΕ.

Αυτή την στιγμή η Χρυσή Αυγή, όπως κατέληξε, δε με αντιπροσωπεύει, εγώ για άλλα πράγματα αγωνίστηκα (όπως τιμή, αξιοκρατία , ανιδιοτέλεια…..) και η αξιοπρέπεια μου με οδηγεί στην παραίτησή μου από γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σαν περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. και όπως κάναμε μέχρι τώρα με τον άλλο περιφερειακό σύμβουλο από τον Ν. Καβάλας Ναθαναηλίδη Αναστάσιο θα είμαστε η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών στην περιφέρεια Α.Μ.Θ..

ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Να θυμίσουμε εδώ ότι, σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, ο Κιτσόπουλος, που διατέλεσε και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Έβρο, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2015 από λιμενικούς να μεταφέρει παράνομα 1,36 τόνους οστράκων, που προορίζονταν να διατεθούν στην αγορά, παρόλο που ήταν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Όπως αναφερόταν:

“Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ροδόπης, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ποταμού Λίσσου, και οδηγήθηκε για έλεγχο στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα για τα προϊόντα που μετέφερε.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν 77 σάκοι με όστρακα συνολικού βάρους 1.361 κιλών (61 σάκοι «αχιβάδα» βάρους 1.049 κιλών, 14 σάκοι «τελλίνα» βάρους 280 κιλών και 2 σάκοι «κυδώνι» βάρους 32 κιλών).

Τα όστρακα εξετάστηκαν από υπαλλήλους του Τμήματος Κτηνιατρικής Έβρου και κρίθηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Επίσης, δεν διέθεταν τα έγγραφα που αποδείκνυαν την προέλευσή τους, δεν διέθεταν σήμανση, ενώ μεταφέρονταν με ακατάλληλο όχημα (μη τήρηση ψυκτικής αλυσίδας και κανόνων υγιεινής).

Ο 50χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, ενώ τα όστρακα που κατασχέθηκαν θα καταστραφούν.”

One thought on “Εγκαταλείπουν τη Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα: ανεξάρτητοι οι σύμβουλοι Κιτσόπουλος και Ναθαναηλίδης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης

  1. Pingback: Εγκατέλειψαν κι άλλοι την Χ.Α - Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.