Χίος για Μιχαλολιάκο-Ζαρούλια: “Δύο βουλευτικούς μισθούς βάζουν στην πανταλόνα!”

Mixaloliakos_zaroulia

Η αποκάλυψη ότι ο Μιχαλολιάκος είναι ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις πόθεν έσχες του ιδίου και της συζύγου του, γελοιοποίησε την εικόνα του “λαϊκού” που επιδιώκει συστηματικά να χτίσει η Χρυσή Αυγή για τον “αρχηγό” της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Χίος, που είχε στο παρελθόν πολλές φορές προμοτάρει τη Χρυσή Αυγή, αναφέρθηκε και αυτός αρνητικά στις δηλώσεις πόθεν έσχες των μελών της οικογένειας Μιχαλολιάκου λέγοντας: “Δύο βουλευτικούς μισθούς βάζουν στην πανταλόνα”. Το απόσπασμα μπορείτε να το δείτε εδώ:

Ο Χίος αναφέρεται φυσικά στη μοναδική πατέντα που εφηύρε ο Μιχαλολιάκος για να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα. Δίνουμε το λόγο στο XYZContagion που, με τη γνωστή του γλαφυρότητα, το έχει περιγράψει ως εξής:

…θα πρέπει εδώ να σημειωθεί η μνημειώδης μικροϋπολογιστική κίνηση Μιχαλολιάκου να θέσει -μάλλον, μοναδική περίπτωση, μόνο αυτός σε 40 χρόνια εκλογές- υποψηφιότητα και στην Α’ Αθηνών και στην Β’ Αθηνών, προφανώς για να διασφαλίσει το οικογενειακόν του εισόδημα και τους πολλαπλούς οικογενειακούς βουλευτικούς μισθούς που βάζει η φαμίλια μηνιαίως στο ταμείο.

Οι αρχηγοί κομμάτων εθιμοτυπικά διαλέγουν συνήθως μια υποψηφιότητα σε έναν από τους 3 κεντρικούς νομούς που έχουν Α’ και Β’ περιφέρειες (δηλαδή Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης), και μία υποψηφιότητα στην επαρχία, και ανάλογα που θα βγει η έδρα και πως θα είναι οι συσχετισμοί, να μπορούν να αποφασίσουν ποια από τις δυο έδρες θα κρατήσουν, ενώ κρατάνε τα προσχήματα πως ενδιαφέρονται δήθεν για όλους τους Ελληνες πολίτες, και των μεγάλων πόλεων, και της περιφέρειας.

Μόνο ο Φίρερ έβαλε ταυτόχρονα σε δύο μεγάλες αστικές περιφέρειες, στην Α’ Αθηνών και στην Β’ Αθηνών, εκεί δηλαδή που ήταν 1.000% διασφαλισμένο ότι η ΧΑ θα εκλέξει οπωσδήποτε βουλευτές.

Η μόνη λογική εξήγηση γι’ αυτό το παράδοξο είναι η εξής:

Στην περίπτωση που η σύζυγος Ελένη δεν τα καταφέρει να είναι σε εκλόγιμη θέση αλλά μόνο επιλαχούσα, ο άντρας του σπιτιού θα κρατήσει την έδρα στην Α’ Αθηνών, για να μπει η Ελένη απ’ τη πίσω πόρτα στη Β’ Αθηνών. Και, τελικά, έτσι έγινε, όντως.

Ούτε σεντς δεν πέφτει κάτω.

Κάτι τέτοια βλέπει και ακούει ο Μιχαλολιάκος να λέγονται από τους διάφορους “φίλους” της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό, φωτογραφίζοντας τον Χίο, είχε μιλήσει για “ρουφιάνο β’ διαλογής”:

Ένα είναι βέβαιο: ο πόλεμος μεταξύ εκδοτών, πολιτικών και λοιπών γκουρού της ακροδεξιάς θα συνεχίσει να μαίνεται το επόμενο διάστημα, ειδικά τώρα που όλο και περισσότερα “πολιτικά σχήματα” συνωστίζονται με σκοπό να κερδίσουν το ίδιο πάνω-κάτω κοινό.


Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.