Απελπισία στη Χρυσή Αυγή μετά τη συγκέντρωση των Ιμίων

Η συγκέντρωση των Ιμίων ήταν άλλη μια απόδειξη της απομαζικοποίησης της Χρυσής Αυγής στο επίπεδο του δρόμου. Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που ανέβασε ο “Στόχος” που παραλείπει τις γνωστές, α λα Ρίφενσταλ, σκηνοθεσίες της Χρυσής Αυγής. Ο ανεγκέφαλος Στοχικός που ανεβάζει κάθε χρόνο στο youtube το σχετικό βίντεο, στήνοντας μια καμερα κάπου στη Βασιλίσσης Σοφίας (πριν ή μετα το Πολεμικο Μουσείο) και τραβώντας την “πορεία”, μας προσφέρει αδιάψευστη απόδειξη ότι η δυνατότητα κινητοποίησης της Χρυσης Αυγής όχι απλώς φθίνει, αλλά πνέει τα λοίσθια. Ας το πάρουμε αντίστροφα:

Έτος 2013: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια 16:47 λεπτα μέχρι να περάσει όλη η φασιστική πορεία (η κάμερα είναι στημένη λιγο πιο πέρα από το Πολεμικό Μουσείο προς Χίλτον, εκει που το ρευμα ειναι διπλό, οποτε οι συγκεντρωμένοι, βαδίζοντας στο ένα ρεύμα, φαίνονται περισσότεροι).

Έτος 2014: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια 11:00 λεπτά (η πορεία είναι σαφώς πιο μικρή, αλλά εξακολουθεί να είναι πυκνή, πιάνει όλο το διάζωμα του δρόμου).

Έτος 2015: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια ΜΟΛΙΣ 06:57 λεπτά (η πορεία είναι απελπιστικά πιο μικρή και πιο αραιή από όλες τις προηγούμενες. Οι “πορευόμενοι” πιάνουν ένα μόνο μικρό κομμάτι του δρόμου προκειμένου να απλώσουν το μήκος της, αλλά μάταια! Στα 6 λεπτά έχουν περάσει όλοι).

Η φετινή κινητοποίηση ήταν απο τις πιο μικρές, έστω κι αν στο βίντεο φαίνονται τα λεωφορεία απο άλλες πόλεις: πρόκειται δηλαδή για πανελλαδική κινητοποίηση. Μετά από όλα αυτά, η καρέκλα του Χρυσαυγίτη, αρσενικού Ρίφενσταλ, Βασίλη Τσίτουρα φαίνεται να τρίζει, μιας και ακόμα και τα τηλεοπτικά πλάνα δεν μπορούσαν να κρύψουν τους άδειους δρόμους στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης…

(Για να ενημερώνεστε για τις νέες μας αναρτήσεις, κάντε λάικ στη σελίδα μας στο Facebook: Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος – Jailgoldendawn).

2 thoughts on “Απελπισία στη Χρυσή Αυγή μετά τη συγκέντρωση των Ιμίων

  1. Pingback: Απελπισία στη Χρυσή Αυγή μετά τη συγκέντρωση των Ιμίων | Lefteria

  2. Pingback: Παντιέρα αντικαπιταλιστική ενημέρωση – Απελπισία στη Χρυσή Αυγή μετά τη συγκέντρωση των Ιμίων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.