Σκληρός δίσκος Πατέλη (3): Τυφλή αφοσίωση στον αρχηγό – «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη Χρυσή Αυγή» (video+photos)

(Κείμενο: 902.gr, 28/6/2018)

Η τυφλή αφοσίωση στον αρχηγό ή αλλιώς η «αρχή του αρχηγού», θεμελιακό στοιχείο των εθνικοσοσιαλιστικών (ναζιστικών) κομμάτων, περιγράφεται με αποκαλυπτικό τρόπο στις ομιλίες και τις δηλώσεις ηγετικών στελεχών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή -όπως φαίνεται και από το υλικό από τον Η/Υ του Γ. Πατέλη, πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, αλλά και άλλων στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης, που περιέχεται στη δικογραφία.

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη Χρυσή Αυγή» και τίποτα δε γίνεται αν δεν το πει ο αρχηγός. Ο οποίος αρχηγός σε δημόσια ομιλία του δηλώνει πως έχει καθαιρεθεί από αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων με την κατηγορία ότι «αποσκοπούσε στην ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος», τίτλο τον οποίο ο ίδιος δηλώνει πως τον θεωρεί «τίτλο τιμής». Κατά τα άλλα, ο Μπαρμπαρούσης που καλούσε σε πραξικόπημα ήταν …«εκτός γραμμής»!

Στο βίντεο που παρατίθεται φαίνονται τα Τάγματα Εφόδου σε παράταξη και σε «παρελάσεις» στους δρόμους της Νίκαιας και του Πειραιά, η στρατιωτικού τύπου πειθαρχία και εμφάνισή τους, τα παραγγέλματα, εμετικά ρατσιστικά συνθήματα κ.λπ. Επίσης, καταγράφονται και συνεννοήσεις ενόψει επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου, όπως όταν λέει ο πυρηνάρχης Νίκαιας ότι περιμένουν να έρθει η «γραμμή» για επίθεση για να «καθαρίσουν την Παναγίτσα», όπου «ό,τι κινείται σφάζεται»…

Βλέπουμε επίσης το δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιά, να δηλώνει πως «χρυσαυγίτης ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι. Χρυσαυγίτης πεθαίνεις». Επίσης τα στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης κλίνουν σε όλες τις πτώσεις την «πειθαρχία», διευκρινίζουν ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι αυτόνομοι, αλλά κάνουν ό,τι τους πει η ηγεσία, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν υπάρχει «δεν ήξερα – δεν γνώριζα» για την ηγεσία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, αλλά αντίθετα η απειθαρχία στις εντολές του αρχηγού ισοδυναμεί με προδοσία και διώκεται ως τέτοια.

Κόντρα στους ισχυρισμούς της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης, είναι ξεκάθαρο πως τα τάγματα εφόδου δεν δρουν χωρίς να έχουν λάβει εντολές «άνωθεν». Αποκαλύπτεται και από το βίντεο ότι η εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου δεν είναι ούτε «αυθόρμητη» ούτε πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά -όπως επιχειρούν κατά καιρούς να εμφανίσουν οι χρυσαυγίτες για να αποφύγουν την ευθύνη της ηγεσίας τους- αλλά αντίθετα πρόκειται για προσχεδιασμένες ενέργειες που υλοποιούν τη γενική κατεύθυνση εντολών που δίνει ο αρχηγός και διοχετεύεται μέσω της αυστηρής ιεραρχίας προς τα τάγματα εφόδου.

Τέλος, στις φωτογραφίες που παρατίθενται παρακάτω αποτυπώνονται στιγμιότυπα από εκπαίδευση ταγμάτων εφόδου, καθώς και οι ιδιαίτερες σχέσεις που φαίνεται να έχουν οι χρυσαυγίτες με κάθε λογής όπλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.