Σκληρός δίσκος Μιχαλολιάκου (4): Ναζιστική ιδεολογία, εγκληματική ιεραρχία (2 videos)

(Κείμενο: 902.gr, 4/5/2018)

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την ανάγνωση των στοιχείων από το σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του αρχηγού της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκου.

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα η πίστη των μελών της στη ναζιστική ιδεολογία, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, οι ομολογίες του αρχηγού ότι είναι φασίστες και ναζιστές, το χυδαίο μίσος για τους Εβραίους, οι στρατιωτικές ορολογίες κ.λπ., ενώ παράλληλα αναδεικνύεται ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής.

Ναζιστικοί χαιρετισμοί, Γκέμπελς, Χίτλερ, ρατσισμός και ιεραρχία

(Κείμενο: 902.gr, 6/5/2018)

Ο ναζιστικός εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, το ρατσιστικό δηλητήριο, καθώς και η αρχή του αρχηγού και η ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να διασφαλίζεται η «πειθαρχία» στην κεντρική διοίκηση, αποτυπώνονται μέσα από τα δεδομένα που ήρθαν στη δημοσιότητα κατά τη διαδικασία της ανάγνωσης στοιχείων από τον Η/Υ του αρχηγού της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκου.

Οι ομιλίες του Ν. Μιχαλολιάκου είναι αποκαλυπτικές, τόσο για τις προσπάθειες συγκάλυψης του ναζιστικού της χαρακτήρα, που έχει επιχειρήσει κατά καιρούς η εγκληματική Χρυσή Αυγή, όσο και για αυτόν καθεαυτόν τον χαρακτήρα της ως ναζιστικού μορφώματος και γι’ αυτό εγκληματικού. Το ψέμα, που είναι δεύτερη φύση των ναζί, αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο, όπως επίσης το μίσος για τους μετανάστες, ο ρατσισμός απέναντί τους, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, οι επικλήσεις σε φράσεις του Γκέμπελς, οι φωτογραφίες του Χίτλερ κ.λπ.

Επίσης, ξεκάθαρα φαίνεται από το βίντεο, μέσα σε ποιο πλαίσιο εντολών, ποιας ιεραρχίας και ποιοι είναι αυτοί που ευθύνονται για τη «δραστηριότητα» των ταγμάτων εφόδου, ενώ αναδεικνύεται και η ίδια η δράση τους. Ακούμε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να λέει «…τώρα που έχουμε 50 γραφεία, πρέπει να έχουμε κοινή γραμμή, για να το λύσουμε, απαιτείται πειθαρχία, άμεση επαφή με διοικητικό κέντρο οργανώσεως, δε θα επιτρέψουμε να υπάρχουν καταστάσεις που λειτουργούν εκτός κεντρικής γραμμής, πρέπει να λειτουργήσουμε πειθαρχημένα» και στη συνέχεια «μοιράζει» τις υπευθυνότητες π.χ. «…Κασιδιάρης εκπρόσωπος Τύπου, εκπρόσωπος κόμματος, θα αναλάβει το κομμάτι της ιδεολογίας και εκπαίδευσης στελεχών του κόμματος, έχουμε πολύ μεγάλα σχέδια προς αυτήν την κατεύθυνση». «Ο συναγωνιστής Λαγός αναλαμβάνει το θέμα οργάνωση κινήματος, πώς πρέπει να πορεύεται η οργάνωση (…) υπεύθυνος των πυρήνων σε Ασπρόπυργο, Νίκαια, Πέραμα, Σαλαμίνα και Πειραιά»…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.