Το λογιστικό έγγραφο που καίει τη Χρυσή Αυγή: Στέλεχος ο Ρουπακιάς, έκθετη η ηγεσία (video)

Το αναγνωστέο έγγραφο 249.

Το σημαντικότερο έγγραφο από αυτά που αναγνώστηκαν την Πέμπτη 15/3/2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι ο “κατάλογος υπευθύνων τοπικών οργανώσεων” που κατασχέθηκε σε έφοδο του ΣΔΟΕ στα γραφεία της λογίστριας της Χρυσής Αυγής και συζύγου του οικονομικού διευθυντή του κόμματος Μαίης Γεννατά.

Όπως φαίνεται από τα έγγραφα, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έβγαλαν λαυράκι, αφού στα ονόματα των υπευθύνων των τοπικών οργανώσεων περιλαμβάνεται το όνομα του Ρουπακιά, πλάι σε αυτό του Πατέλη, όσον αφορά την τοπική οργάνωση της Νίκαιας.

Οι δικηγόροι της οργάνωσης δεν προσέβαλαν τη γνησιότητα του εγγράφου (όπως έκαναν στην περίπτωση του Καταστατικού του 1987), ομολογώντας έτσι τη στελεχική ιδιότητα του Ρουπακιά και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ηγεσία του κόμματος που μιλούσε για “περαστικό” και “απλο ψηφοφόρο”.

Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής Λαγός και Κασιδιάρης, μαζί με τον Αρχηγό της οργάνωσης Μιχαλολιάκο, έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλούν προκειμένου να συγκαλύψουν τον ρόλο Ρουπακιά στην οργάνωση, στη διάρκεια συνομιλίας του Λαγού με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και οδηγό του Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκο.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:

3 thoughts on “Το λογιστικό έγγραφο που καίει τη Χρυσή Αυγή: Στέλεχος ο Ρουπακιάς, έκθετη η ηγεσία (video)

  1. Pingback: Eγγραφο "καίει" τη Χρυσή Αυγή: Στέλεχος ο Ρουπακιάς, έκθετη η ηγεσία - Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον

  2. Pingback: Το λογιστικό έγγραφο που καίει τη Χρυσή Αυγή - dailythess | Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη

  3. Pingback: Το λογιστικό έγγραφο που καίει τη Χρυσή Αυγή: Στέλεχος ο Ρουπακιάς, έκθετη η ηγεσία | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.