Πλυντήριο μνημονιακών στελεχών της κυβέρνησης Παπαδήμου κατάντησε η Χρυσή Αυγή (ΦΕΚ+video)

Η πολιτική πορεία του Δημήτρη Σαρατσιώτη.

Αποκαλύψαμε χτες τα αλληλοφαγώματα στο εσωτερικό της ναζιστικής συμμορίας: ο Κουκούτσης έθεσε το δίλημμα “ή αυτοί ή εγώ” στον Μιχαλολιάκο, αναφερόμενος στον νέο γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Καλαμάτας Δημήτρη Σαρατσιώτη, πρώην διευθυντή του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και πρώην συνεργαζόμενο με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου.

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι ο Σαρατσιώτης είχε διατελέσει γενικός διευθυντής του Υφυπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης Παπαδήμου το 2011-2012.

Το ΦΕΚ διορισμού του Σαρατσιώτη με υπογραφή του “πράσινου” Κώστα Σκανδαλίδη.

Ο Σαρατσιώτης κέρδισε επάξια τον τίτλο του “γυρολόγου” που χρησιμοποίησε ο Κουκούτσης. Στο βίντεο μπορείτε να τον δείτε να υμνολογεί τον Καρατζαφέρη που “σώζει την χώρα” υπογράφοντας μνημόνια.

Αυτά είναι τα στελέχη που προσπαθεί να δελεάσει με βουλευτικές θέσεις ο Μιχαλολιάκος και που πλέον έχουν ανέλθει σε θέσεις υπευθύνων στις τοπικές της Χρυσής Αυγής. Μόνο που επειδή “τα νούμερα δεν βγαίνουν”, τα αλληλοφαγώματα σημαίνουν την αποχώρηση των παλιών που αναγκάζονται να δώσουν τις θέσεις τους μέχρι και σε… μνημονιακά στελέχη της κυβέρνησης του τραπεζίτη Παπαδήμου!

Διαβάστε το χτεσινό μας δημοσίευμα για την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση και τον Σαρατσιώτη:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.