Σσσσ… η ΕΛΑΣ κοιμάται: για τον κρανοφόρο χρυσαυγίτη με τη σιδερόβεργα (νέες φωτογραφίες)

sainisΗ επιχειρησιακή εικόνα της ΕΛΑΣ την Παρασκευή 8/4/2016 ήταν κόλαφος για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και πιο συγκεκριμένα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Νικόλαο Τόσκα. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να εκδώσει ανακοίνωση, αδειάζοντας τον Υπουργό για την εικόνα γενικευμένης συνεργασίας των αντρών των ΜΑΤ με τα μέλη των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Οι άντρες των ΜΑΤ επιχειρούν συστηματικά, έχοντας στις ακάλυπτες πλάτες τους τους Χρυσαυγίτες: αυτή είναι η εικόνα που είδε όλη η Ελλάδα και ο Τόσκας είναι βαθύτατα εκτεθειμένος.

Όμως, αποκαλυπτική δεν είναι μόνο η εικόνα της συνεργασίας, αλλά και η συνέχιση της ατιμωρησίας των Χρυσαυγιτών τη στιγμή που τελούν εγκληματικές πράξεις σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση. Η επίθεση του κρανοφόρου Χρυσαυγίτη με τη σιδερόβεργα αποτυπώθηκε σε βίντεο, έγινε μπροστά σε δεκάδες άντρες των ΜΑΤ και όμως δεν συγκίνησε κανέναν – ούτε προφανώς τον επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας στο χώρο για να επιχειρηθεί σύλληψη.

Μάλιστα στις νέες φωτογραφίες που φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα, ο κρανοφόρος χρυσαυγίτης με τη σιδερόβεργα σουλατσάρει στο δρόμο μπροστά στις δυνάμεις των ΜΑΤ, έχοντας βγάλει το κράνος του, όμως καμία κίνηση δεν γίνεται για τη σύλληψή του.

xa_sidero_10Ο χρυσαυγίτης κρατάει τη σιδερόβεργα, τη στιγμή που τα ΜΑΤ ειναι απασχολημένα με μέτωπο προς τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων. xa_sidero_9Μόνο που δεν αγκαλιάζονται οι άντρες των ΜΑΤ με τα μέλη της ΧΑ.

xa_sidero_11Αργές και σίγουρες κινήσεις με τη σιδερόβεργα στο χέρι…

xa_sidero_12… και με μισοβγαλμένο πλέον το κράνος.

Ο Τόσκας δήλωσε σήμερα ότι η ΕΛΑΣ έχει ταυτοποιήσει τον χρυσαυγίτη με τη σιδερόβεργα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι αυτή η δήλωση όμως που κάνει ακόμα χειρότερη την θέση την ΕΛΑΣ και του Τόσκα: ξέρουν το δράστη, αλλά δεν τον συλλαμβάνουν. Γιατί αν τον είχαν συλλάβει, ο Τόσκας δεν θα μιλούσε για ταυτοποίηση, αλλά για σύλληψη. Και οι “εντολές” του Αναπληρωτή Υπουργού για “σύλληψη εδώ και τώρα” δεν φαίνονται να σημαίνουν και πολλά πράγματα στις μέρες μας για το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας…

[Όλο το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο με την επίθεση των κρανοφόρων χρυσαυγιτών, θα τα βρείτε εδώ.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.