Με παρουσία των κατηγορούμενων για τη δολοφονία Φύσσα η εκδήλωση της ΧΑ στον Πειραιά

grafeia_xa_peiraiaΑποκλεισμένοι στα γραφεία τους, οι χρυσαυγίτες “εκλογικοί αντιπρόσωποι” χαιρετάνε ναζιστικά.

Η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να βγει στους δρόμους του Πειραιά, με αφορμή μια εκδήλωση βράβευσης των εκλογικών της αντιπροσώπων στις εκλογές του Σεπτέμβρη. Το αντιφασιστικό κίνημα και οι φορείς της πόλης επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά: παρενέβησαν στο δήμο Πειραιά και απέτρεψαν την παραχώρηση δημοτικής αίθουσας (του ΣΙΝΕΑΚ) που είχε αρχικά αποφασίσει η δημοτική αρχή Μώραλη. Και στη συνέχεια με την οργάνωση διαδήλωσης, οι αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες ανάγκασαν τη Χρυσή Αυγή σε υποχώρηση και διοργάνωση της εκδήλωσης μέσα στα γραφεία της στον Πειραιά.

Πρόκειται για μια αποτυχημένη απόπειρα να επιστρέψουν στο δρόμο τα τάγματα εφόδου των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη συμμετοχή κατηγορούμενων για την δολοφονία στην εκδήλωση. Παρόντες, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ήταν οι κατηγορούμενοι Καζαντζόγλου και Καλαρίτης.

peiraias_kazantzoglou_2Καζαντζόγλου (1)

peiraias_kazantzoglouΚαζαντζογλου (2)

peiraias_kalarithsΚαλαρίτης

Στην τελευταία φωτογραφία, ένα πρόσωπο έχει κρυφτεί, κατόπιν υπόδειξης είτε του ίδιου είτε κάποιου επιμελούς χρυσαυγίτη. Η φωτογραφία έχει ανέβει στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής από όπου και την αναπαράγουμε.

peiraias_svhsmenosΑλλά παρότι η Χρυσή Αυγή αρέσκεται να παινεύεται ότι είναι ένας “οργανωμένος στρατός”, η πραγματικότητα είναι ότι ένα καφενείο. Ο “κρυπτόμενος” δεν είναι άλλος από τον Νικόλαο Τσορβά, κατηγορούμενος και αυτός για την ανθρωποκτονία Φύσσα. Το πρόσωπό του εικονίζεται στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε (“συνωμοτικά” πάντα και με εξασφάλιση της “ανωνυμίας”) η ίδια η Χρυσή Αυγή. Μιλάμε για συνωμοτικότητα σουρωτήρι…

peiraias_tsorvas_nikos_germenisΟ Νίκος Τσορβάς στη μέση (δίπλα στον γραβατοφορεμένο). Πίσω (στην πόρτα) διακρίνεται ο Γερμενής.

Πίσω από το προκάλυμμα της “βράβευσης” των εκλογικών αντιπροσώπων, η Χρυσή Αυγή έστησε μια φιέστα πολιτικής κάλυψης των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα. Η παρουσία τεσσάρων βουλευτών (Λαγός, Κούζηλος, Ζαρούλια, Γερμενής) και βέβαια του Αρχηγού, μαζί με τους κατηγορούμενους άντρες της Ασφάλειας της Νίκαιας Καζαντζόγλου, Καλαρίτη και Ν. Τσορβά, αποδεικνύει ότι η οργάνωση μόνον τυχαία δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.