“Είναι Εβραίος ο Αλέξης Τσίπρας;” αναρωτιέται ο “συκοφαντημένος” ως “φασίστας” Ι.Ανδριόπουλος

Στη μήνυσή του κατά της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη, ο Γιάννης Ανδριόπουλος, δικηγόρος και επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, δηλώνει ότι “συκοφαντήθηκε” από τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θωίδου που τον αποκάλεσε “φασίστα”.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, παραθέτουμε screen shots από τη σελίδα του Ανδριόπουλου στο facebook με κάποιες από τις αμέτρητες αναρτήσεις που θα μπορούσαμε να παραθέσουμε.

andriopoulos1

Φωτο 1: Η κορυφή της σελίδας

andriopoulos2

Φωτό 2: αναρτήσεις με ομιλία σε εκδήλωση κατά του Gay Pride και των αντιρατσιστικών νόμων.

andriopoulos3

Φωτο 3: αναρτήσεις εξωφύλλου του φασιστικού Στόχου υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ και ενός βίντεο με τίτλο “Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!”

Στο βίντεο, ο γνωστός φασίστας Χατζάρας επιδίδεται σε ένα αντι-εβραϊκό υβρεολόγιο, “ανακαλύπτοντας” ότι το πραγματικό όνομα του Αλέξη Τσίπρα είναι “Άξελ” και είναι Εβραίος, αφού η οικογένεια Τσίπρα “δεν έχει τάφους στην Άρτα”, κλπ κλπ.

Στη δίκη στις 12 Δεκέμβρη, θα μάθουμε αν θα υπάρξει δικαστής που θα επικυρώσει με δικαστική απόφαση ότι αυτό το  παραλήρημα που ανάρτησε ο “συκοφαντημένος” Ανδριόπουλος δεν έχει όνομα.

Έχει. Και λέγεται φασισμός.

One thought on ““Είναι Εβραίος ο Αλέξης Τσίπρας;” αναρωτιέται ο “συκοφαντημένος” ως “φασίστας” Ι.Ανδριόπουλος

  1. Pingback: “Είναι Εβραίος ο Αλέξης Τσίπρας;” αναρωτιέται ο “συκοφαντημένος” ως “φασίστας” Ι.Ανδριόπουλος | ΚΕΕΡΦΑ Ιωαννίνων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.