Πέμπτη 10/10: Ζησιμόπουλος και Ηλιόπουλος στο εδώλιο του κατηγορουμένου (videos)

Ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατηγορούμενοι αμφότεροι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καλούνται να απολογηθούν την Πέμπτη 10/10/2019 στη δίκη της Χρυσής Αυγής  στο Εφετείο.

Ο Ζησιμόπουλος είναι απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής από το 2011 και εκλεγμένος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ναζιστικής οργάνωσης, ενώ ο Ηλιόπουλος ήταν και αυτός μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και εκλεγμένος βουλευτής στο Βόλο.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο:

Δείτε ακόμα βίντεο από τον σκληρό δίσκο του Ηλιόπουλου που προβλήθηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής:

α. Ομιλία στην τοπική Βόλου και ομιλία Μιχαλολιάκου το βράδυ των εκλογών του Μαϊου 2012 (συνοδευόμενου από την ομάδα ασφάλειας του Αρχηγού με επικεφαλής τον Λαγό)

β. Ομιλία Μιχαλολιάκου τη νύχτα των εκλογών του Μαϊου 2012, εκδήλωση του Μετώπου Νεολαίας με ναζιστικούς χαιρετισμούς, “ασφάλεια” έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Βόλου με συμμετοχή και ύβρεις Ηλιόπουλου.

γ. Ομιλία Ηλιόπουλου στο Βόλο, ομιλία Λαγού στο Πέραμα, κηδεία Ντερτιλή, συγκέντρωση Χρυσής Αυγής με επικεφαλής Αλεξόπουλο και Γερμενή (άτομα με ασπίδες, σημαίες σε ξύλινα ρόπαλα, κλπ), δηλώσεις Λαγού έξω από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας (επίθεση σε Καμίνη).

δ. Διανομή στη Δηλιγιάννη, τάγμα Νίκαιας στον Μελιγαλά, παραταγμένο τάγμα Χρυσής Αυγής (κράνη, ξύλινα ρόπαλα) στο Βόλο με επικεφαλής Ηλιόπουλο (“πουτάνας γιοι αναρχικοί”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.