Συναδινός: “Οι άεργοι θα μείνουν άνεργοι: τα ανίψια του Μιχαλολιάκου ήταν διορισμένα στη Βουλή, η μια κόρη του Παππά στον Φουντούλη, η άλλη στον Επιτήδειο” (ηχητικό)

“Ανίψια του Μιχαλολιάκου ήταν επιστημονικοί συνεργάτες στη Βουλή και στην Ευρωβουλή και δεν πατούσαν το πόδι τους ποτέ”, καταγγέλλει ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής.

(Κείμενο: News 24/7, 15/7/2019)

Αρχηγικό και οικογενειακό κόμμα χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο Ελευθέριος Συναδινός. Ο πρώην χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή ότι τα όργανα του κόμματος δεν συνεδριάζουν ποτέ και ότι οι αποφάσεις παίρνονται από την οικογένεια Μιχαλολιάκου.

«Ανίψια του Μιχαλολιάκου ήταν επιστημονικοί συνεργάτες στη Βουλή και στην Ευρωβουλή και δεν πατούσαν το πόδι τους ποτέ», ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες παραιτήσεις, μίλησε για κρίση που υπάρχει εδώ και χρόνια καθώς “βλέπανε που πάει η κατάσταση αλλά δεν μπορούσαν να μιλήσουν” και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

Ωστόσο ο επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η παραίτηση Λαγού να έγινε σε συνεννόηση με την ηγεσία, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Κασιδιάρης θα μείνει μέχρι τέλους στη ΧΑ.

Υποστήριξε επίσης ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ευνοεί στο να “ανοίξουν στόματα” ενόψει της δίκης της ΧΑ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόκλησης βίας σε όσους έχουν καταφερθεί εναντίον του αρχηγού του κόμματος.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.