Κελαηδάει ο μάρτυρας υπεράσπισης Σπίνος: “Πατριώτης της κονόμας” ο Μιχαλολιάκος, βουλευτές “ρουφιάνοι της Ασφάλειας”, υπόνοιες για Παναγιώταρο-Κασιδιάρη

Σπίνος-Μιχαλολιάκος σε τρυφερό ενσταντανέ.

Συνεχίζεται αμείωτος ο εμφύλιος πόλεμος στη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά, με τον Άρη Σπίνο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αττικής στις τελευταίες εκλογές και υποψήφιο βουλευτή Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες, να καταφέρεται εναντίον του αρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης αποκαλώντας τον “πατριώτη της κονόμας”. Ο Σπίνος δηλώνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας περιστατικών κατά τα οποία ο Μιχαλολιάκος στοχοποιεί τον Παναγιώταρο και ετοιμάζεται να ξηλώσει τον Κασιδιάρη. Ίσως όλα αυτά να μην είχαν και ιδιαίτερη σήμασία, αν ο Μιχαλολιάκος δεν είχε προτείνει τον Σπίνο ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην οποία όντως ο Σπίνος κατέθεσε για λογαριασμό του Μιχαλολιάκου στις 7/5/2019!

Το νέο επεισόδιο της κόντρας Σπίνου-Μιχαλολιάκου έρχεται με την ανάρτηση κειμένου από πλευράς Σπίνου (27/6/2019) με το ακόλουθο περιεχόμενο (σσ: σε όλα τα κείμενα τηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου):

Ένας “Πατριώτης της κονόμας” που υποκλίνεται στο ψέμα

Του Άρη Σπίνου

Παρακολούθησα μια συνέντευξη που έδωσε ο υπο-προθεσμία αρχηγός της Χ.Α. Οι αποκαλύψεις του edolio5 που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις σε δεκάδες sait, τον αναγκάζουν να περιφέρεται δεξιά και αριστερά, προκειμένου να απολογηθεί πριν το τέλος του. Τον άκουσα να αποκαλεί τον Ηλία Παναγιώταρο “εκλεκτό συναγωνιστή του” και ότι η ενότητα της Χ.Α είναι αραγής. Δεν έχει ούτε το θάρρος να παραδεχτεί δημόσια αυτά που έχει πει σε εμένα ιδιωτικά και έχει αναφέρει δεκάδες φορές πίσω από τις κλειστές πόρτες της Οδού Μεσογείων. Αν το τολμά, είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνει, ας απαντήσει στις εξής ερωτήσεις.

1: Ποιός λογιστής που παλαιότερα συνεργαζόταν με τον Παναγιώταρο επαγγελματικά, έστειλε στο ΣΔΟΕ 16 τιμολόγια, που “ενοχοποιούσαν” τον Παναγιώταρο με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 120.000 ευρώ; Σε τι θέση υπηρετεί στο κόμμα ο λογιστής αυτός; Ποιά είναι η σχέση του Παναγιώταρου με τον Άνθρωπο αυτόν; Ποιου εντολή εκτέλεσε ο Λογιστής;

2: Ποιός έστειλε πριν λίγους μήνες εκατοντάδες SMS στα κινητά τηλέφωνα στελεχών της Χ.Α σε όλη την Ελλάδα, γράφοντας ότι ο Παναγιώταρος συναντιέται με αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας; Γιατί το κόμμα δεν κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων προκειμένου να γίνει ερεύνα και να αποδειχθεί ποιος έστειλε τα SMS.

3: Γιατί διάλεξες να είσαι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα, γνωρίζοντας ότι δεν θα εκλεγείς στην Α’ Αθηνών και όχι στον βόρειο τομέα όπου ξεκινάει το ψηφοδέλτιο από “Ζ” για να εκλεγεί σώνει και καλά η γυναίκα σου, προκειμένου να πάρεις την έδρα του Παναγιώταρου;

4: Ποιον βουλευτή μου είχες αποκαλέσει ρουφιάνο της Ασφάλειας και προδότη του κόμματος εντός του γραφείου σου και μου είχες πει ότι θα ήταν τελευταία φορά που θα είχε αυτήν την ιδιότητα;

5: Δηλώνεις δημόσια ότι δεν θα αλλάξεις από εκπρόσωπο τύπου τον Κασιδιάρη μετά τις εκλογές;

Σε προηγούμενο κείμενό του (21/6/2019) ο Σπίνος είχε καταγγείλει τον Μιχαλολιάκο για οικογενειοκρατία και νεποτισμό.

“Τρώει” Κασιδιάρη και Παναγιώταρο ο Μιχαλιολάκος για να σωθεί ο ίδιος και η γυναίκα του!

Του Άρη Σπίνου

Είναι προφανές ότι η ουσιαστική και προσωπική απόφαση του υπογράφοντος να μην είναι υποψήφιος στις Εθνικές εκλογές με την Χ.Α παρέχει ταυτόχρονα και την δυνατότητα για…μερικές αλήθειες. Ο εγκλωβισμός του Μιχαλολιάκου μαζί με μια κλειστή ομάδα 50 ατόμων,γύρω από τους καρπούς της εξουσίας και των οικονομικών απολαβών που γεύονται, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες του εκλογικού διασυρμού που υπέστη η Χ.Α στις ευρωεκλογές και τις τρανής ποσοστιαίας κατάπτωσις που θα έχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές μέχρι την ολική επαναφορά της στα ποσοστά νικοτίνης που αρεσκόταν επι δεκαετίες.

Ο Ν.Μιχαλολιάκος αναζητώντας υπαιτίους, πλήν φυσικά του ευαυτού του, έχει κάνει αποδεκτή την εισήγηση της γυναίκας του, Ελένης Ζαρούλια,να απομακρύνει από εκπρόσωπο τύπου, μετά τις εκλογές τον Ηλία Κασιδιάρη και να τον αντικαταστήσει με έναν επαγγελματία δημοσιογράφο, που εργάζεται στην εφημερίδα “Δημοκρατία” προκειμένου όπως ισχυρίζεται να αποκτήσει πρόσβαση στα ΜΜΕ.

Φυσικά η βασική αιτία δεν είναι αυτή αλλά η συντριπτική υπεροχή που έχει ο Κασιδιάρης έναντι αυτού στο κόμμα αλλά και στους ψηφοφόρους της Χ.Α.Όσοι γνωρίζουν καλά την ανθρωπογεωγραφία των στελεχών της Χ.Α λένε ότι: “Ο Κασιδιάρης μπορεί να ανατρέψει τον Μιχαλολιακο σε μία νύχτα με το κλείσιμο του ματιού του”Ενδεικτικό της εκλογικής ανωτερότητας στη βάση της Χ.Α του Κασιδιάρη έναντι του Μιχαλολιάκου είναι ότι το επίσημο ευρωψηφοδέλτιο στον δήμο της Αθήνας πήρε σχεδόν 5% ενώ στην διπλανή κάλπη το ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη ξεπέρασε το 10%. Το ίδιο έγινε και στην περιφέρεια Αττικής όπου πρώτος σε σταυρούς εξελέγχει ο Πατέρας του που ήταν υποψήφιος στον Πειραιά ενώ στο ψηφοδέλτιο για τον δήμο Πειραιά πρώτη εξελέγχει η μητέρα του. Οι εκλεκτοί του Μιχαλολιάκου σχεδόν πάτωσαν ή δεν εξελέγησαν καθόλου. Χαρακτηριστκή είναι η περίπτωση της κόρης του,Ουρανίας,που πλασαρίστηκε στις τελευταίες θέσεις των εκλεγμένων του ψηφοδελτίου για τον δήμο της Αθήνας.

Το “φάγωμα” Παναγιώταρου γίνεται για τα μάτια της… Ελένης.

Ο Μιχαλολιάκος διάλεξε να είναι υποψήφιος ανάμεσα στις τρεις επιλογές που είχε, στον Νότιο τομέα της Β’Αθηνών εκεί όπου θα είναι υποψήφιος και ο Παναγιώταρος. Η καθειερωμένη εκλογή Μιχαλολιάκου στην Α’Αθηνών όπου έχει σήμερα την έδρα του βουλευτή,είναι πλέον αβέβαιή αφού απαιτεί ποσοστό 5%. Έτσι αφού στον βόρειο τομέα το ψηφοδέλτιο αρχίζει από “Ζήτα” για να εκλεγεί η Ζαρούλια και οι άλλες περιφέρειες της Β’ Αθηνών,έχουν καπαρωθεί από τον Γερμενή και τον Παππά (δεν τολμάει να τους αγγίξει για άλλους λόγους), η Λοταρία να χάσει την έδρα του έπεσε στον Παναγιώταρο,επειδή δεν έχει κανέναν υποστηρικτικό βραχίωνα στον κομματικό μηχανισμό και δεν θα κλάψει κανείς επειδή δεν θα είναι βουλευτής. Οσονούπο η απόδειξη του Ρεπορτάζ.

Στο κείμενο αυτό, απάντησε ο Μιχαλολιάκος με προσωπικό κείμενο στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (25/6/2019) με τίτλο: ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ:

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Κάποιοι δήθεν “πατριώτες”, πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος, οι οποίοι δήθεν αγωνιούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διαδίδουν ψεύδη εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εμού προσωπικά. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μη τους πιστεύετε!

Κανένας διχασμός δεν υπάρχει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πως θα ήταν δυνατόν αυτό να συμβεί όταν τα άτομα τα οποία αναφέρουν ότι δήθεν στρέφονται εναντίον μου, έχουν αναδειχθεί από εμένα τον ίδιο προσωπικά και έχουν διορισθεί σε ηγετικές θέσεις στο κόμμα επίσης από εμένα σύμφωνα με το καταστατικό μας και την ιδιότητά μου ως Γενικού Γραμματέως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι οι Χρυσαυγίτες ενωμένοι δίνουμε την μάχη και στο στρατόπεδο του εχθρού. βρίσκονται πλέον χωρίς προσχήματα και κάποιοι δήθεν “φίλοι” μας.

Τολμούν και λένε επίσης ότι για την πτώση του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευθύνομαι εγώ, εγώ που πήρα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 0,2% και την έκανα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Δυστυχώς γι’ αυτούς και οι ίδιοι οι αριθμοί δημοσκοπήσεων εταιρειών του συστήματος, οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε ΜΜΕ σίγουρα όχι φιλικά προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους διαψεύδουν!

Δημοσκόπηση πρώτη που δημοσιεύθηκε στο “ΒΗΜΑ” της Metron Analysis ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 3,5%, αλλά θετικές γνώμες για Νίκο Μιχαλολιάκο… 9%!

Δημοσκόπηση δεύτερη της Marc στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ποσοστό ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 3,2%, αλλά θετικές γνώμες για τον Νίκο Μιχαλολιάκο 8,9%!

Όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς οι θετικές γνώμες για εμένα είναι σχεδόν τριπλάσιες από το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γι’ αυτό λοιπόν, πληρωμένοι κονδυλοφόροι σκασμός! Και εσείς Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μη τους πιστεύετε, λένε ψέματα, υπηρετούν το σύστημα και την ξενοκρατία και όλοι μαζί ας δώσουμε έναν υπέροχο αγώνα για να παραμείνει το Κίνημά μας δυνατό και μαχητικό, η προφυλακή του Έθνους και η μεγάλη ελπίδα του Ελληνισμού.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

2 thoughts on “Κελαηδάει ο μάρτυρας υπεράσπισης Σπίνος: “Πατριώτης της κονόμας” ο Μιχαλολιάκος, βουλευτές “ρουφιάνοι της Ασφάλειας”, υπόνοιες για Παναγιώταρο-Κασιδιάρη

  1. Pingback: Απόλαυση ο αλληλοσπαραγμός στο εσωτερικό του ναζιστικού μορφώματος – info newstime

  2. Pingback: Αλληλοκαρφώματα Παναγιώταρου με Σπίνο: ο “συνεργάτης της ασφάλειας”, ο ΣΔΟΕ και τα γκάτζετ – info newstime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.