Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Μιχαλολιάκος έκοψε τους υποψήφιους από Α μέχρι Λ για να είναι στην κορυφή ο Λαγός (Δείτε όλο το ευρωψηφοδέλτιο)

Όπως έχουμε ήδη αναλύσει, ο Μιχαλολιάκος υποσχέθηκε στον Λαγό μια θέση ευρωβουλευτή και, για να το πετύχει, απέκλεισε τους 2 εναπομείναντες ευρωβουλευτές (Επιτήδειο και Φουντούλη) από το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Την αποκάλυψη την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο στρατηγός Επιτήδειος, στην επιστολή αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή: “…όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Αρχηγό, μετά από δική μου πρωτοβουλία, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων, η κάθοδός μου δημιουργεί πρόβλημα στην εκλογή παλαιών κομματικών στελεχών, διότι έχω πλεονέκτημα απέναντί τους, λόγω της θέσεώς μου“.

Ωστόσο, ο κίνδυνος παραμένει ότι οι ψηφοφόροι μπορεί – ακόμα και ασυνείδητα – να σταυρώσουν ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, η οποία καταρτίζεται κατ’ αλφαβητική σειρά. Όπως έχουμε (προφητικά) γράψει, κατά τον τρόπο αυτό βρέθηκε στην πρώτη επτάδα της κατάταξης του 2014 ο Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος (οι υπόλοιποι έξι πρωτεύσαντες σε σταυρούς έχουν όλοι αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή).

Προκειμένου, λοιπόν, να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο, ο Μιχαλολιάκος έκανε το εξής απίθανο: ΕΚΟΨΕ όλους τους υποψήφιους που τα ονόματά τους αρχίζουν από Α μέχρι Λ, ώστε στην κορυφή του ψηφοδελτίου να βρίσκονται οι δύο πριμοδοτούμενοι υποψήφιοι, δηλαδή ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου και ο Γιάννης Λαγός!

Τι έγινε ρε παιδιά; Πού πήγε το άλλο μισό αλφάβητο; (Δημοσίευμα εφημερίδας Εμπρός, 4/5/2019)

Επιβεβαιώνονται έτσι πλήρως τα γραφόμενα περί “προτεραιοποίησης” του Λαγού, εν όψει των επικείμενων απολογιών στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Ελευθερία Κόλλια:

Είναι πλέον παραπάνω από προφανές ότι ο υπόδικος Λαγός έχει ειδική μεταχείριση, για την ακρίβεια «προτεραιοποιείται» έναντι πολλών άλλων. … Ο «Γιάννης» είναι στέλεχος που έχει βάλει πλάτη στη δράση της οργάνωσης, εμπλέκεται σε ουκ ολίγες δικογραφίες —ίσως και σε περισσότερες από δέκα— και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με βάση τουλάχιστον τα όσα έχουν δει το φως στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση…

Το καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αρχίζουν οι απολογίες στη δίκη. Ο Λαγός (η σειρά του μπορεί να έλθει το φθινόπωρο) θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα κληθούν να ανεβούν στο βήμα του δικαστηρίου, τετ α τετ με την πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη, για να δώσουν τη δική τους εκδοχή για τον στυγερό φόνο του Παύλου Φύσσα, τη νυχτερινή επίθεση στους αιγύπτιους αλιεργάτες, το αιματηρό χτύπημα στο ΠΑΜΕ. Θα δεχθεί σφυροκόπημα, θα πιεστεί, θα αμφισβητηθεί και πάντως θα αναγκαστεί να θυμηθεί τι και πώς, να ανασύρει από το σκοτάδι ονόματα, να «κάψει» πρόσωπα και να αγιοποιήσει άλλα.”

One thought on “Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Μιχαλολιάκος έκοψε τους υποψήφιους από Α μέχρι Λ για να είναι στην κορυφή ο Λαγός (Δείτε όλο το ευρωψηφοδέλτιο)

  1. Pingback: Σπίνος: “Ο Μιχαλολιάκος έβαλε πάλι υποψήφια τη Ζαρούλια, με ψηφοδέλτιο από Ζ!” – info newstime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.