Νέα καρφιά Φουντούλη σε Μιχαλολιάκο: “Μόνο αν αλλάξει ηγεσία η Χρυσή Αυγή, επιστρέφω ως στέλεχος”

Η συμφωνία του Μιχαλολιάκου με το Λαγό δεν χωράει τον πατέρα του δολοφονημένου Φουντούλη.

(Κείμενο: Star.gr, 3/5/2019)

«Έχω μείνει με την πικρία. Αν νομίζουν ότι με εκμεταλλεύτηκαν στη Χρυσή Αυγή τότε μπράβο τους», δηλώνει στο star. gr ο ευρωβουλευτής του κόμματος Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Για το πώς εξέλαβε ο ίδιος την απόφαση του κόμματος, ο κ. Φουντούλης δεν κρύβει την ερμηνεία που δίνει, ότι αυτό έγινε προκειμένου να εκλεγεί ευρωβουλευτής στη θέση του υποψήφιος αρεστός στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο (με δεδομένο άλλωστε ότι υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι και ο νυν βουλευτής Γιάννης Λαγός): «Το εξέλαβα ότι θέλουν να βγουν κάποια κομματικά στελέχη. Και ότι φοβήθηκαν ότι θα βγουν κάποιοι άλλοι που έχουν κάνει δουλειά στην Ευρωβουλή».

Όπως επισημαίνει ο κ. Φουντούλης, με βάση τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν ένας από τους πιο δραστήριους ευρωβουλευτές με… 1.200 παρεμβάσεις συνολικά! «Είμαι ένας από τους 10 πιο δραστήριους ευρωβουλευτές και είμαι πρώτος από τους Έλληνες και στις αιτιολογήσεις ψήφου» τονίζει στο star.gr.

O ευρωβουλευτής υπενθυμίζει ότι δεν είχε ενεργό πολιτική ανάμειξη και ότι εξελέγη λόγω της συναισθηματικής αντίδρασης των πολιτών στην τρομοκρατική ενέργεια κατά την οποία έχασε τη ζωή του στο Νέο Ηράκλειο ο γιος του Γιώργος Φουντούλης (την 1/11/2013).

Όσον αφορά το πρόκειται να πράξει στο μέλλον διευκρινίζει ότι θα είναι πλέον ένας απλός ψηφοφόρος, όπως οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες, αλλά όχι ένα πολιτικό στέλεχος, «αυτή τη στιγμή και με αυτή την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, εκτός κι αν στο μέλλον κάτι αλλάξει», όπως δηλώνει με νόημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.