Μιχαλολιάκος για Συναδινό: “Αλήτης! Φίδι! Σκουπίδι!” – Παράνομες ηχογραφήσεις και “βρώμικο χρήμα” (video)

Δημοσιοποιούμε σήμερα κομμάτι της ομιλίας του Μιχαλολιάκου από τη συγκέντρωση της 21/4/2018 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Δηλιγιάννη, που η ναζιστική οργάνωση δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Στα αποσπάσματα αυτά, ο Μιχαλολιάκος καθυβρίζει τον στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό αποκαλώντας τον: “πουθενά”, “στρατηγό του Μνημονίου”, “σκουλήκι”, “σκυλί δαρμένο”, “άνανδρο”, “άτιμο”, “ανέντιμο”, “ανήθικο”, “αλήτη”, “φίδι”, “σκουπίδι”, ενώ αποκαλύπτει την ύπαρξη ηχητικών που είχαν περιέλθει σε γνώση της οργάνωσης για την πρόθεση του Συναδινού να αποχωρήσει, μιλώντας για “βρώμικο χρήμα”.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι ο Ελευθέριος Συναδινός έχει προταθεί – στην αρχή της δίκης – ως μάρτυρας υπεράσπισης από κατηγορούμενους βουλευτές. Η κατάθεσή του αναμένεται με ενδιαφέρον.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε την απομαγνητοφώνηση:

Έφυγε ένας πουθενάς… έφυγε ένας στρατηγός της ειρήνης που δεν πολέμησε ποτέ για την πατρίδα…

Έκτακτη η σημερινή συγκέντρωση. Την αποφασίσαμε μόλις χτες το βράδυ… να μη λένε ότι δεν έχουμε να τους απαντήσουμε.

Θα τους απαντήσουμε με στοιχεία συγκεκριμένα που αν είχαν φιλότιμο θα έπρεπε να κρυφτούν, να μείνουν για πάντα στις Βρυξέλλες, να μην ξαναεμφανιστούν στην Αθήνα, γιατί όλα γίνονται για το χρήμα, για το βρώμικο χρήμα και για τίποτε άλλο.

…Ένας συναγωνιστής εκλεκτός μάς έφερε ηχητικό από τις αρχές του Μαρτίου, που αποδείκνυε την προδοσία και τη διάθεση του Λευτέρη Συναδινού – δεν τον λέω στρατηγό γιατί ντροπιάζει τον τίτλο του στρατηγού! (Φωνές: αίσχος!). Άλλωστε θα σας πω τι είδους στρατηγός είναι με βάση το ίδιο το βιογραφικό του. Τι λέει λοιπόν ο ίδιος ο Λευτέρης Συναδινός; “Τον Μάρτιο του 2010 προαγόμενος στο βαθμό του υποστρατήγου τοποθετηθηκα διευθυντής ειδικών δυνάμεων”. Τι ήταν το Μάρτιο του 2010; Ποιες κρίσεις ήταν και ποιός πρωθυπουργός; ΤΖΩΡΤΖ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Στρατηγός του Μνημονίου! Τότε έγινε στρατηγός… Δεν μου λέτε ρε παιδιά; …Όταν στο Καστελόριζο ο Γεώργιος Παπανδρέου έδινε την εθνική μας κυριαρχία, τι ήτανε; Διοικητής Καταδρομών! Τι έκανε; Τίποτα! Χαιρετούρες στον Τζωρτζ, αυτό έκανε… αυτός είναι και έχει το θράσος να μιλάει για εμάς!… Εδώ είναι ο Γιάννης ο Λαγός… εδώ είναι ο Ηλίας ο Κασιδιάρης…

Όμως ο Λευτέρης Συναδινός λέει ότι δεν κάνουμε τίποτα. Κι αυτός μια φορά μίλησε ένα λεπτό κατά της Τουρκίας και του είπε ο μίστερ Σουλτς “Άουτ!” και κατέβασε τα μουστάκια του και με την ουρά στα σκέλια, σαν σκυλί δαρμένο, βγήκε έξω και δεν είπε κουβέντα! Αυτός είναι ο επαναστάτης που μας μιλάει και λέει αυτά τα πράγματα!

Αρχές Μαρτίου, λοιπόν, μας ήρθανε τα νέα. Είπαμε να μην προχωρήσουμε. Εγω όμως θέλω να είμαι δίκαιος. Να πω δυο πράματα. Πρώτον, ο συναγωνιστής ο Γιάννης ο Λαγός είπε να τον διαγράψουμε και δυστυχώς δεν τον άκουσα! Αν το είχαμε κάνει, σίγουρα δεν θα είχε σήμερα να λέει τίποτε. Αφήσαμε τα πράγματα να πορευτούν, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο κίνημα γιατί δεν ξέραμε πόσο βαθιά είναι το σκουλήκι…

Είναι Μεγάλη Δευτέρα και μεγάλη βδομάδα, και βρισκόμαστε κοινοβουλευτική ομάδα και βγάζουμε ένα κείμενο το οποίο λέει… είχε τίτλο “Απάντηση της Χρυσής Αυγής στα αναχώματα του συστήματος”. Και έλεγε: “…οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη της ΧΑ δηλώνουμε απερίφραστα πως είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά”. Το γράφω και το υπογράφω. Και δεν βγαίνει, ο άνανδρος, ο άτιμος, ο ανέντιμος, ο ανήθικος να πει “όχι, δεν συμφωνώ”. Κάνει συνωμοσίες και σκευωρίες! (Φωνές: Φίδι!)…

Να σας μιλήσω λοιπόν για την ηθική του Λευτέρη Συνοδινού: είναι οι πρώτοι μήνες που είναι ευρωβουλευτής. Και όπως έχουμε συμφωνήσει οι βοηθοί των ευρωβουλευτών δίνουν συνδρομή από το μισθό τους, που είναι πέντε ως επτά χιλιάδες, χίλια ευρώ το μήνα. Και μας παίρνει ένας απόστρατος αστυνομικός που μάζεψε βοηθό, δεν πήρε κανέναν από σας, κανέναν Χρυσαυγίτη, κάποιους κολλητούς του πήρε να βολέψει… Α, ξέχασα να σας πω ότι αυτό το τέρας της ηθικής διόρισε και την κόρη του με μισθό επτά χιλιάδες ευρώ! Αυτός ο άνθρωπος μας εγκαλεί για ηθική! Εμάς τους Χρυσαυγίτες, που κινδυνεύουμε να πεθάνουμε… Ο αλήτης, το φίδι, το σκουπίδι!

Είναι λοιπόν οι πρώτοι μήνες και μας λέει ο βοηθός του: “Ξέρετε, δεν θα βάλω συνδρομή ούτε αυτόν ούτε τον άλλο μήνα”. Και του λέμε “γιατί;”. “Χάλασε, λέει, η μοτοσικλέτα μου και μου είπε ο στρατηγός να μη δώσω συνδρομή”… Περνάει ο καιρός… μέσα στους βοηθούς και η κόρη του η οποία έβαζε και αυτή χίλια ευρώ το μήνα, μας λέει “για εφτά μήνες δε θα βάλω συνδρομή γιατί έχω έξοδα διαζυγίου”! Και πληρώνει και η Χρυσή Αυγή τα έξοδα διαζυγίου της κόρης του Συνοδινού! Αυτός είναι ο ηθικός που μιλάει για ηθική και τιμή! (Φωνές: Πες τα!).

Οργανώνει μια εκδρομή από ένα χωριό της Μακεδονίας, η οποία ακυρώνεται. Και κοστίζει είκοσι χιλιάδες ευρώ. Και τι μάς λέει ο ηθικός στρατηγός; Δεν θα τα πληρώσω εγώ, θα τα πληρώσετε εσείς. Αυτό είναι το ήθος και η εντιμότητα.

Και μετά ταύτα μας λέει, το ξεφτέρι ο στρατηγός μετά από τέσσερα χρόνια ότι “προς λύπη μου διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε ένας κύκλος αέργων προσώπων…”. Σπουδαίος καταδρομέας! Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια να το διαπιστώσει! (Κραυγές: Ουουου!).

Εν τοιαύτη περιπτώσει, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε άλλο…”.

3 thoughts on “Μιχαλολιάκος για Συναδινό: “Αλήτης! Φίδι! Σκουπίδι!” – Παράνομες ηχογραφήσεις και “βρώμικο χρήμα” (video)

  1. Pingback: Στο κόμμα του Συναδινού ο εκλεγμένος με την ΧΑ βουλευτής Κουκούτσης - Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον

  2. Pingback: Η μαύρη διεθνής της ακροδεξιάς - Ορμπάν, Μιχαλολιάκος και στο βάθος Σαμαράς | omniatv

  3. Pingback: Η μαύρη διεθνής της ακροδεξιάς – Ορμπάν, Μιχαλολιάκος και στο βάθος Σαμαράς – Liberation popular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.