Μίχος για δίκη ΧΑ: “Η Πρόεδρος θα έπρεπε να ντρέπεται” (video)

Σε συνέντευξή του που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο, ο κατηγορούμενος Μίχος μίλησε με σκληρές εκφράσεις για τη διαδικασία της δίκης της Χρυσής Αυγής και την Πρόεδρο του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες, έκανε λόγο για “στήσιμο” και “ατιμία”, προσθέτοντας ότι: “κι αυτή η Πρόεδρος, αντί να ντρέπεται που κάθεται στο έδρανο επάνω που κάθεται, και να εξετάζει τους μάρτυρες και δεν έχει διακόψει τη δίκη… δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ο κόσμος βλέπει πλέον ποιό είναι το στήσιμο, πόσο μεγάλο είναι το στήσιμο… δεν θέλω να πω κάτι άλλο”.

Ο Μίχος προανήγγειλε πάντως ότι θα προσέλθει στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθεί.

Θυμίζουμε ότι στην αρχή της διαδικασίας εξέτασης των προστατευόμενων μαρτύρων, η υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε την ύπαρξη “υποβολέα” χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τις παρούσες εισαγγελικές και δικαστικές λειτουργούς, ισχυρισμός που στη συνέχεια αποσύρθηκε κατόπιν παρέμβασης του συνηγόρου Τάκη Μιχαλόλια. Ο συνήγορος του Μίχου Γιάννης Ζωγραφος διαφοροποιήθηκε από την γραμμή κατευνασμού του δικαστηρίου και δήλωσε αποχή από τη διαδικασία για τον εντολέα του.

One thought on “Μίχος για δίκη ΧΑ: “Η Πρόεδρος θα έπρεπε να ντρέπεται” (video)

  1. Pingback: Ρήγματα στην υπεράσπιση: εγκατέλειψε τον Μίχο ο Γ. Μιχαλόλιας, δήλωση αποστασιοποίησης Γ. Ζωγράφου, παύση Α. Αγγελέτου – Libération Popular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.