Χρυσή Αυγή: ΝΑΙ στην εξαίρεση των μοναστηριών από τον ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ στην προστασία των απλήρωτων εργαζόμενων

Η χτεσινή ψηφοφορία αποκάλυψε μέσα σε μια μέρα τις προτεραιότητες της Χρυσής Αυγής και ξεγύμνωσε τον δήθεν “αντισυστημισμό” της οργάνωσης.

Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την τροπολογία του ΚΚΕ για την προστασία των απλήρωτων εργαζόμενων, την οποία τελικά αποδέχτηκε η κυβέρνηση και υπερψήφισαν τα υπόλοιπα κόμματα. Η τροπολογία -που είναι πλέον νόμος του κράτους – προβλέπει το εξής: “Επίσης θεωρείται μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας η αξιόλογη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών του εργαζομένου από τον εργοδότη, ανεξαρτήτως της αιτίας της καθυστέρησης”.

Το μοναδικό κόμμα που τάχτηκε τόσο ανοιχτά με τους εργοδότες ψηφίζοντας ΟΧΙ ήταν η Χρυσή Αυγή.

Και βέβαια, για να μην υπάρχει καμία υποψία “λάθους”, στην αμέσως επόμενη ψηφοφορία, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Σαχινίδης ψήφισε ΝΑΙ. Σε ποιό ζήτημα;

Μα φυσικά στην εξαίρεση του συνόλου της ακίνητης αγιορείτικης περιουσίας (στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας) από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ!

Τσαμπουκάδες και νταηλίκια στους εργαζόμενους, ντόπιους και μετανάστες, αλλά επικύψεις στους ισχυρούς του πλούτου και στα πετραχήλια: η χτεσινή ψηφοφορία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν θα μπορούσε να είναι πιο αποκαλυπτική για το ναζιστικό μόρφωμα!

One thought on “Χρυσή Αυγή: ΝΑΙ στην εξαίρεση των μοναστηριών από τον ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ στην προστασία των απλήρωτων εργαζόμενων

  1. Εκκλησία Ε.Π.Ε. Η εταιρία των φασιστόμουτρων, των αδαών και των εγκεφαλικά πληγέντων. Άλλο ο (όποιος…) Θεός, άλλο η εν λόγω εταιρία. Γι’αυτό δε πάμε μπροστά. Γιατί υπάρχουν ακόμα έλληνες – πρόβατα που ακολουθούν την Εκκλησία Ε.Π.Ε. σα να είναι πράγματι ο εκπρόσωπος της ανώτερης δύναμης του Θεού στη γη. Όταν θα βρέξει αντιληπτική ικανότητα, παρακαλώ αφήστε την ομπρέλα σπίτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.