Τζάμπα δουλειά χωρίς μεροκάματα: η “λύση” της Χρυσής Αυγής

Οι τραμπουκισμοί της Χρυσής Αυγής στρέφονται πάντοτε κατά των εργαζόμενων και υπέρ των εργοδοτών.

Η Χρυσή Αυγή δεν έκρυψε ποτέ τη λύσσα της κατά του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, παρόλες τις υποκριτικές “αντισυστημικές” ρητορείες. Η οργανωμένη επίθεση εξάλλου στους συνδικαλιστές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ δεν ήταν παρά κορύφωση και έκφραση αυτής της στρατηγικής.

Ο Λαγός βυσσοδόμησε χτες εναντίον της απεργίας και των “ψευτοπορειών” που οργάνωσαν τα εργατικά σωματεία. Ποιά είναι όμως η λύση που προτείνει η Χρυσή Αυγή; Μα φυσικά, η τζάμπα δουλειά χωρίς μεροκάματα ή έστω με μια συμβολική ανταπόδοση. Το βίντεο που δημοσιεύουμε σήμερα αποτελεί την καθαρότερη απόδειξη ότι ο “χρυσαυγίτικος ΟΑΕΔ” για τον οποίο παινευτόταν η οργάνωση δεν είναι παρά δουλεμπορικό φτηνών εργατικών χεριών για τους εργοδότες, πάντα με την απαραίτητη εθνικιστική γαρνιτούρα.

Η Χρυσή Αυγή είχε εξάλλου και στο παρελθόν εκφράσει την ανοικτά αντεργατική της πολιτική παπαγαλίζοντας τα κλασικά επιχειρήματα των κατεστημένων ΜΜΕ ενάντια στην “ταλαιπωρία” που φέρνουν οι απεργίες, κλπ.

Οι σχέσεις της ναζιστικής οργάνωσης με τους εργοδότες και ιδίως τους εφοπλιστές δεν κρύβονται. Συναντήσεις με εφοπλιστές έχουν εξάλλου αποκαλυφθεί δημόσια από τον ίδιο τον Λαγό.

Ποιός πιστεύει αλήθεια ότι αυτές οι συναντήσεις γίνονται χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.