«Θέμα δημοκρατίας η μεταφορά της δίκης της Χ.Α. στο Εφετείο»

synenteyxh_2_6_2016_b(Κείμενο: Στο Κόκκινο, 6/6/2016)

Η δίκη της Χρυσής Αυγής, η ακαταλληλότητα της δικαστικής αίθουσας των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η παρέμβαση του πρωθυπουργού για την μεταστέγασή της, μετά την έκκληση της Μάγδας Φύσσα και οι συσχετιζόμενες υποθέσεις με την Χρυσή Αυγή. Μιλούν «στο Κόκκινο» και την Τζούλη Τσίγκα ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος από την Πολιτική Αγωγή στην δίκη της Χρυσής Αυγής και η Ειρήνη Προμπονά, δημοσιογράφος του «105,5 στο Κόκκινο».

«Μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού, αν την Πέμπτη 9 Ιουνίου δεν ανακοινωθεί η αλλαγή χώρου για την δίκη, θα έχει σταλεί λάθος μήνυμα» τόνισε ο Θανάσης Καμπαγιάννης, υπογραμμίζοντας ότι «η οικογένεια Φύσσα δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, αλλά ζητάει μετρήσιμα αποτελέσματα».

O δικηγόρος της πολιτικής αγωγής δήλωσε κατηγορηματικά ότι η έως τώρα εκδίκαση της υπόθεσης αποδεικνύει το κατηγορητήριο κατεδαφίζοντας τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής.

Για τα ευτράπελα της δίκης, αλλά και για τις συνθήκες ακαταλληλότητας της δικαστικής αίθουσας των  γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, μίλησε στην εκπομπή η δικαστική συντάκτρια του «105,5 στο Κόκκινο» Ειρήνη Προμπονά.

Ακούστε όλη την εκπομπή εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.