Τραμπουκισμοί χρυσαυγιτών – Χτύπησαν δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη»

panagiotarosΟ υπόδικος για εγκληματική οργανωση Παναγιώταρος

(Κείμενο: 902.gr, 10/3/2016)

Με μπράβους που προχώρησαν σε τραμπουκισμούς, εμφανίστηκε σήμερα Πέμπτη 10 Μάρτη η Χρυσή Αυγή στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπου συζητιόταν το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό. Οι μπράβοι αυτοί επιτέθηκαν κατά όσων παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση, αλλά και κατά του δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη» Πέτρου Αναστασιάδη. Παρόντες σε όλα αυτά ήταν, τόσο ο υπόδικος φασίστας, Ηλίας Παναγιώταρος, όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος, πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μάλιστα με ύφος τσεκαδόρου παρακολουθούσε το ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε από το κτίριο που γίνονταν η συνεδρίαση.

Οπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Π. Αναστασιάδης, οι τραμπουκισμοί ξεκίνησαν όταν σύμβουλοι και άλλοι που παρακολουθούσαν, θέλησαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα συνεδριάσεων, τη στιγμή που ξεκίνησε το ρατσιστικό του παραλήρημα ο Παναγιώταρος. Οι μπράβοι χρυσαυγίτες, τούς εμπόδισαν να βγουν έξω. Εκεί παρενέβη ο κομμουνιστής περιφερειακός σύμβουλος Γ. Μανουσογιαννάκης, φωνάζοντας να φύγουν οι μπράβοι από την αίθουσα, με τον Παναγιώταρο να συνεχίζει να προκαλεί από μικροφώνου. Λίγο αργότερα, οι ίδιοι τραμπούκοι επιτέθηκαν σε υπάλληλο της Περιφέρειας και τού πέταξαν κάτω το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Σε αυτό το περιστατικό παρενέβη ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και τότε ένας τραμπούκος τον χτύπησε.

Σχολιάζοντας τα γεγονότα από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Γ. Μανουσογιαννάκης, σημείωσε: «Πάντα οι θρασύδειλοι έτσι συμπεριφέρονταν. Δεν θα άλλαζε σήμερα η στάση και η συμπεριφορά τους. Πέρα από αυτά τα φαιδρά και τις συνομωσιολογίες, ότι πάνε να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα και ό,τι άλλο ακούστηκε, μία κουβέντα για το ΝΑΤΟ δεν τόλμησε να πει (σ.σ. ο υπόδικος Ηλίας Παναγιώταρος). Να θυμίσουμε ότι αυτός ο “πατριώτης” είχε πει μέχρι και βραχονησίδες να πουλήσουμε για το καλό της Ελλάδας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.