Νέα ντοκουμέντα για το ναζιστικό εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

(Κείμενο: 902.gr, 29/10/2015)

Το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά φωτογραφίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με χρυσαυγίτες που φέρουν ή επιδεικνύουν ναζιστικά σύμβολα.

Η πρώτη φωτογραφία, που δημοσιεύεται για πρώτη φορά, είναι το τατουάζ του χρυσαυγίτη Γ. Λαγού, με τον αετό-σύμβολο του ναζιστικού κόμματος. Να σημειωθεί ότι ο αετός είναι και σύμβολο του γερμανικού εθνικού κράτους, του Ράιχ (σ.σ. αυτοκρατορία), αλλά αυτός κοιτάει δεξιά, σε αντίθεση με τον αετό του ναζιστικού κόμματος που φέρει ο Γ. Λαγός που κοιτάει αριστερά.

lagos_tattoo_2Η δεύτερη φωτογραφία, που δείχνει το χρυσαυγίτη Ηλ. Κασιδιάρη και έχει δημοσιευτεί και στο παρελθόν, είναι από τη βραδιά ορκωμοσίας του Γ. Φουντούλη (21/12/2012) με την πολεμική σημαία του Τρίτου Ράιχ (σημαία που ήταν αναρτημένη στην Ακρόπολη κατά την Κατοχή).

kasidiaris_wehrmachtΗ τρίτη φωτογραφία, που επίσης δημοσιεύεται για πρώτη φορά, είναι από το κινητό της Νικόλ Μπενέκη, της φίλης του Λαγού, που είναι επίσης κατηγορούμενη στη δίκη της Χρυσής Αυγής και για το τι δείχνει τα λόγια είναι περιττά…

mpenekh_xa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.