Βουλευτής ΧΑ Γαλέος: “Οι Έλληνες Ρομά είναι πατριώτες, εργατικοί και φιλότιμοι” – Άρον άρον διάψευση της δήλωσης

galeosΈχουμε χάσει το λογαριασμό με τις ανασκευές δηλώσεων στελεχών της Χρυσής Αυγής! Το παράδειγμα έδωσε χτες ο “Αρχηγός” με τη δήλωση ανάληψης “πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Φύσσα”, την οποία στη συνέχεια αποκάλεσε “ατυχή”. Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας Γαλέος, με δήλωσή του για τους ΡΟΜΑ, κατόπιν επίσκεψής του σε καταυλισμούς. Μήπως λοιπόν η Χρυσή Αυγή έχει “μαλακώσει” τόσο – ή τουλάχιστον αυτό είναι το “νέο” προφίλ που θέλει να πουλήσει… – που δεν διστάζει να φλερτάρει ακόμα και την ψήφο των ΡΟΜΑ που μέχρι σήμερα τους αποκαλούσε “βρωμερούς” και “υπάνθρωπους”;

Τελικά, ο Γαλεός αναγκάστηκε να δηλώσει ότι “υπέκλεψαν” το μέηλ του και ότι δεν είναι ο ίδιος ο αποστολέας του κειμένου. Πάντως η Αργολίδα βοά ότι ο Γαλέος “το έχει παρακάνει με τα ανοίγματα” και “την έχει πάρει πολύ ανοιχτά τη στροφή”, με αποτέλεσμα οι τοπικές εφημερίδες να αναδημοσιεύουν επιστολές “αγανακτισμένων Χρυσαυγιτών”.

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την αρχική δήλωση Γαλέου, τη διάψευση, καθώς και την επιστολή “αγανακτισμένου συναγωνιστή” σε τοπικό ΜΜΕ:

Γεώργιος Γαλέος: Οι Έλληνες Ρομά είναι πατριώτες, εργατικοί & φιλότιμοι

“Ο βουλευτής Αργολίδας Γεώργιος Γαλέος, στα πλαίσια των επισκέψεών του σε διάφορα σημεία του νομού, επισκέφθηκε τους καταυλισμούς ΡΟΜΑ σε Πόρτο Χέλι, Νέα Κίο, Αγία Τριάδα και Αργολικό, προσκεκλημένος από κομματικούς φίλους, επικεφαλής μεγάλων οικογενειών και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή η συμπαθής κοινωνική ομάδα.

Έγινε δέκτης παραπόνων για την τραγική υγειονομική κατάσταση κάποιων καταυλισμών, για την αυξημένη ανεργία, για την έξαρση των ναρκωτικών και για την δυσκολία παρακολούθησης σχολείων από τους μικρούς μαθητές ΡΟΜΑ. Ακόμα, του κατάγγειλαν την βίαιη αντιμετώπισή τους πολλές φορές από την Ελληνική Αστυνομία.

Τόνισε ότι σαν βουλευτής Αργολίδας και σαν οικονομολόγος είναι γνώστης των προβλημάτων τους, τα οποία προτίθεται να παρουσιάσει εκτενώς στην νέα Βουλή της οποίας θα είναι μέλος. Επισήμανε τον πατριωτισμό των Ελλήνων ΡΟΜΑ, οι οποίοι, ως πολύτεκνοι, στέλνουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν και να προασπισθούν τα Ελληνικά σύνορα και το ότι επιμένουν να διατηρούν τον θεσμό της Βασιλείας είναι ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να γίνει σεβαστό.

Συζητώντας, αναγνώρισε ότι σαν κοινωνική ομάδα έχουν προσφέρει πολλά στην Ελληνική οικονομία και στην ανάπτυξη της Ελληνικής κοινωνίας. Δεσμεύτηκε δε να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημα της ενσωμάτωσης στην κοινωνία, με την πρόταση παραχώρησης δημοσίων εκτάσεων για ανάπτυξη οργανωμένων οικισμών. Σαν πρώτο παράδειγμα, μάλιστα, αναφέρθηκε στην έκταση της ΔΕΠΟΣ στο Πόρτο Χέλι.

Τέλος, ζήτησε να στηρίξουν ενεργά και με φανατισμό το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, αίτημα που έγινε δεκτό με θερμά χειροκροτήματα.

«Να απαντήσουμε στα μνημονιακά κόμματα φέρνοντας ο καθένας, έναν ακόμη ψηφοφόρο στην Χρυσή Αυγή»”.

———————————–

Δήλωση Γεώργιου Γαλέου για πλαστό Δελτίο Τύπου με ψεύτικο mail του βουλευτή

“Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που φέρει ως αποστολέα τον [email protected] έφτασε στους υπολογιστές εφημερίδων και ενημερωτικών site ένα δελτίο τύπου το οποίο περιέγραφε ανύπαρκτη προεκλογική δραστηριότητά μου. Για να είναι πιο πειστικός ο πλαστογράφος, απέστειλε και μία φωτογραφία μου και χρησιμοποίησε και ένα σύνθημά μου, που όμως το έχω καταργήσει από δεκαημέρου.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα υπερασπιστώ την προσωπικότητά μου και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μου αποδίδει πράξεις που δεν έχω κάνει.

Σας γνωρίζω επίσης ότι το περιεχόμενο του πλαστού δελτίου τύπου είναι προϊόν φαντασίας και δεν περιέχει ούτε ίχνος πραγματικότητος.

Η Δικαιοσύνη επελήφθη ήδη της υπόθεσης μετά από μήνυση που υπέβαλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και ο εμπνευστής και φυσικός αυτουργός της πλαστογράφησης της ταυτότητάς μου, να είναι βέβαιος ότι θα βρεθεί και θα απολογηθεί για την πράξη του και τα κίνητρά του, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Παρακαλώ τα εξαπατηθέντα ΜΜΕ να αποσύρουν το πλαστό Δελτίο Τύπου και θυμίζω ότι τα δικά μου email είναι: [email protected] και [email protected]”.

——————————————–

Χρυσαυγίτης προς Γαλέο: Έμαθες, επιτέλους, τους δρόμους της Αργολίδας;

Λάβαμε και δημοσιεύουμε μια Ανοικτή Επιστολή από ένα Χρυσαυγίτη, η οποία απευθύνεται στον Γιώργο Γαλέο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αργολίδας της Χρυσής Αυγής:

“Γιώργο μας! Τι κάνεις;

Έμαθες, επιτέλους, τους δρόμους της Αργολίδας ή χρησιμοποιείς ακόμη GPS για να πας από το Άργος στο Ναύπλιο; Αλλά ξέχασα…. έχεις τώρα και ΣΟΦΕΡ! με καπελάκι πολύ σινιέ, τον Μάκη για το πολυτελές AUDI. Και όχι μόνο, σε είδαμε να κυκλοφορείς ως ταπεινός «εθνικιστής» στο πίσω κάθισμα μιας Jaguar και ενός τζίπ Renault Koleos (αυτό με τις… Ελβετικές πινακίδες) και να επισκέπτεσαι λαϊκά καφενεία σε χωριουδάκια , ξέρεις εσύ… εκεί που συχνάζουν οι παππούδες των 240 Ευρώ σύνταξης και να αφoυγκράζεσαι το πόνο του λαουτζίκου, της φτωχολογιάς . Ξέρεις άλλωστε εσύ από φτώχεια και μιζέρια…. βιοπαλαιστή βουλευτή (βολευτή!!!) των 8.000 ΕΥΡΩ που ευτυχώς που το κράτος σου δίνει και κουπόνια βενζίνης για τα εκατοντάδες αδηφάγα άλογα των πολυτελών αυτοκινήτων σου!!!

Αλλά ρε Γιώργο μας, κάνε κάτι όμως επιτέλους με κείνη την απύθμενη τσιγκουνιά σου. Το ξέρουμε πλέον ούτε την Ιουλία την γυναίκα σου δεν κερνάς… καφέ!! Και τον καημένο τον Μάκη τον έχεις ταράξει με κρουασάν από τα περίπτερα, κοντεύουν να του πέσουν και τα υπόλοιπα δόντια από τη πολλή ζάχαρη!!!. Κέρασε ρε φίλε, κανένα καφέ, καμία μπύρα, κανένα τσίπουρο προεκλογική περίοδο μωρέ διανύουμε. Ακόμη κλαίει εκείνος ο παππούς στη Νέα Κίο που τον άφησες στην μάζωξη να πληρώσει τους καφέδες…. Έλεος πια! .Σηκώνεσαι και φεύγεις τρέχοντας από τους ομοτράπεζους και συνδαιτυμόνες σου για να μην πληρώσεις!! Ακόμη και τους Αλβανούς που σου βαψαν τα γραφεία σου στο Άργος , τους τάραξες στο παζάρι ρε φίλε. Ακούνε Γαλέο και…. φτύνουν τον κόρφο τους .Πρώτη φορά λένε ,ένιωσαν τέτοιο τρόμο από Χρυσαυγίτη !!! Και σταμάτα ρε Γιώργο μας, να ζητάς χρήματα από συναγωνιστές για την οικονομική σου ενίσχυση ως έσχατος πένης Και επιτέλους ρε φίλε, αγόρασε καμιά επώνυμη βαφή για το μαλλί σου, μία σου βγαίνει το χρώμα καροτί , μία κομοδινί . Και στείλε την Ιουλία να σου αγοράσει καμία γραβάτα. Αυτές που φοράς ,τις φόραγε ο Στάθης Ψάλτης στις ταινίες της δεκαετίας του 80…

Πάντως σε παραδέχομαι!!!. Όλο το χρονικό διάστημα της βουλευτικής σου θητείας , ξεγύρισες ΟΛΗ την Αργολίδα από άκρη σε άκρη, ενημερώθηκες για ΟΛΑ!!!!! ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του τόπου μας και στη συνέχεια ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΣ τη Βουλή με δεκάδες (μα τι λέω ο άσχετος!!! ) με εκατοντάδες επερωτήσεις!!! Παντού και Πάντοτε ΠΑΡΩΝ, στα κρίσιμα νομοσχέδια , στα δημοψηφίσματα , ξυπνούσες – κοιμόσουν στα έδρανα του Κοινοβουλίου, σκεπτόμενος και διαχειριζόμενος όλα τα θέματα που απασχολούν τους Αργολιδείς. Στην Ελβετία μάλιστα, έριξες μαύρη πέτρα. Τα άφησες όλα πίσω, μπίζνες, συνεργάτες, σπίτια, σκάφος όλα!!! .Οι Ελβετοί συμπατριώτες σου, ανησυχούσαν για την απουσία σου και ρωτούσαν εναγωνίως την Νικολούλη . Ενεργοποίησαν μάλιστα και το silver alert (προσοχή – προσοχή !! πιθανόν ο εξαφανισθείς να πάσχει από άνοια!!!)

Και τώρα στη προεκλογική περίοδο ,τι να πω …. όπου γάμος και χαρά, εσύ αεί παρών. Ο Μάκης έμαθα, κρατά και ημερολόγιο με τις τοπικές εορτές . Κάθε μέρα σβήνει και από μία … Δεν χάνεις πανηγύρι για πανηγύρι, θαμών και παρών μετά της συζύγου και φυσικά μετά του Μάκη και της Μπάρμπι, βεβαίωςμ βεβαίως.

Κάθε μέρα Γιώργο μας, με ανείπωτη λαχτάρα περιμένω να δω τα δελτία τύπου που αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τις δεκάδες φωτογραφίες σου που συντρώγεις με τοπικούς κοτζαμπάσηδες, παπάδες, παράγοντες, πολιτικάντηδες και «επώνυμους» τζαμπαζήδες μέχρι τις πρωινές ώρες . Εύγε!!! Και Πάλι Εύγε Βουλευτή μας, μόνο ΕΣΥ συνάδεις με το Εθνικιστικό ιδεώδες .ΕΣΥ που δίνεις ένδοξες μάχες στα ηρωικά χαρακώματα της Πόσης!! και της Βρώσης!! και μεταξύ Τυρού!! και Αχλαδιού!! μάχεσαι με ηρωική αυταπάρνηση για τα Εθνικιστικά μας ιδεώδη!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (δις)

Επίσης, με τρεμάμενα από συγκίνηση χέρια, κράτησα το προεκλογικό σου έντυπο που φωτογραφίζεσαι χαμογελώντας με τον Κοδέλα και τον Ανδριανό. Εύγε!!! Και πάλι Εύγε ηρωικέ!!! Βουλευτή μας, ΜΟΝΟ αυτά τα εξαίρετα πρόσωπα που συνευρίσκεσαι, σου περιποιούν τιμή. Και κάτι τελευταίο Γιώργο μας…. Έχω παρατηρήσει πολλάκις ότι, όταν προβάλεις την ιδιότητα σου, αυτοαποκαλείσαι ως βουλευτής Αργολίδας και όχι ως Βουλευτής Χρυσής Αυγής Αργολίδας. Γιατί βρε; ντρέπεσαι να λες ότι σαι Χρυσαυγίτης (δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τα… «κολητιλίκια που έχεις εδώ και χρόνια με τον Βορίδη);;; Ε!! λοιπόν άστο σε παρακαλώ, άστο τουλάχιστον αυτό για εμάς!!!

ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ OΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ!!!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!

Ενας Χρυσαυγίτης”

One thought on “Βουλευτής ΧΑ Γαλέος: “Οι Έλληνες Ρομά είναι πατριώτες, εργατικοί και φιλότιμοι” – Άρον άρον διάψευση της δήλωσης

  1. Pingback: Για να μην τρελαθούμε: Πήγε ή δεν πήγε σε καταυλισμούς τσιγγάνων ο βουλευτής της Χ.Α. Γαλέος; | Παρατηρητής Αργολίδας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.