Ο Ρήγας κρατάει την παράταξη και την έδρα της “Ελληνικής Αυγής” παρά το ντου (βίντεο)

rhgas_kokkothO Ρήγας και η Κοκκότη υπό το άγρυπνο βλέμμα του “Αρχηγού”.

(Κείμενο: patratora.gr, 25/05/2015)

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στην αίθουσα και διακόπτοντας τη συνεδρίαση, ζήτησαν σε έντονο ύφος να παραδώσει την έδρα ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Αυγής, Χρήστος Ρήγας, μετά τη διαγραφή του όπως υποστηρίζουν από τη Χρυσή Αυγή.

Την ίδια ώρα η επίσης εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία με την Ελληνική Αυγή Γεωργία Κοκκοτή, δήλωσε την παραίτηση της από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητη Σύμβουλος.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ζήτησε την αποχώρηση τους καθώς όπως τόνισε το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος στον οποίο μπορούν να επιλύονται οι όποιες διαφορές.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Ρήγας την προηγούμενη εβδομάδα με ανακοίνωσή του ενημέρωσε για την παραίτηση του από τη Χρυσή Αυγή καθώς πλέον δεν τον εκφράζει ιδεολογικά χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «μόρφωμα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.