Η Δημοπούλου υπερασπίζεται τον σύζυγό της Παππά (ο Κασιδιάρης πάλι όχι)

Όπως είχαμε προβλέψει, ο Κασιδιάρης δεν είπε κουβέντα για τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ιός το Σάββατο 28/06 στην Εφημερίδα των Συντακτών. Για τον λόγο αυτόν, την υπεράσπιση του Παππά ανελαβε με τα ίδια επιχειρήματα η σύζυγός του Ειρήνη Δημοπουλου (γνωστή και ως “Οχιά”), εκδότρια της “μετωπικής” εφημερίδας της οργάνωσης Εμπρός.

Η Δημοπούλου αμφισβητεί και αυτή τη γνησιότητα των φωτογραφιών, γράφοντας: “Το Εθνικιστικό κίνημα δεν προσδιορίζεται από την τεταμένη χείρα,  ούτε από κάποια φετιχιστική αναπαραγωγή εικόνων, ούτε βέβαια από άθλια φωτομοντάζ και κακόγουστα στημένα «έγγραφα»”. Προφανώς τα “στημένα έγγραφα” στα οποία αναφέρεται είναι η επιστολή Παππά στους φίλους του για το νέο έτος. Η επιστολή χρονολογείται το 2007, είναι γραμμένη στα αγγλικά και έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, Σας ευχόμαστε ένα υγιές και ισχυρό 2007 (118 Α. Χ.), ένα έτος, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στον Κόσμο των ονείρων και του αγώνα μας. Λευκό 2007! Χάιλ Χίτλερ». (Η χρονολογία 118 είναι σύμφωνη με το ημερολόγιο που κρατούν οι ναζιστές, δηλαδή από την ημέρα γέννησης του Αδόλφου Χίτλερ, το 1889).

postal

Οι ναζιστές υπονομεύουν τη θέση τους με αυτές τις “καταγγελίες” για πλαστογραφία. Η καρτ ποστάλ του Παππά υπάρχει αυτούσια σε σκληρό δίσκο που κατασχέθηκε από την αστυνομία κατά τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία Φύσσα. Επιφυλάσσουν έτσι για τον εαυτό τους μια γελοιοποίηση στο ακροατήριο, αφού εκεί οι φωτογραφίες θα δημοσιοποιηθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο…

Σε κάθε περίπτωση εμείς, συμφωνούμε με την κατακλείδα του άρθρου της Οχιάς:

“Τα μικρόβια του παρακράτους και οι τρομοκράτες με τα κοστούμια δεν έχουν ούτε Θεό ούτε Πατρίδα.

Απέναντί τους, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα έχουμε πάντα μια Σημαία να υπερασπιζόμαστε…

mixaoliakos+pappas

μια Πατρίδα να υπηρετούμε…

pappas3

και πιστούς συναγωνιστές να περπατούν μαζί μας το δρόμο της Ελευθερίας”.

pappas4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.