Ο Κασιδιάρης για τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής που επιδείχθηκαν σήμερα στη δίκη Λουκμάν

Στη σημερινή πέμπτη μέρα της δίκης των δολοφόνων του Λουκμάν, επιδείχθηκαν στο δικαστήριο τα 121 φυλλάδια της Χρυσής Αυγής (δύο διαφορετικών ειδών), μαζί με αυτοκόλλητα, που βρέθηκαν σε έρευνες στο σπίτι του ενός κατηγορουμένου (του Λιακόπουλου). Παραθέτουμε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πλέον υπόδικος εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ Κασιδιάρης για τα συγκεκριμένα φυλλάδια. Πρόκειται για διαφοροποίηση από την κλασική γραμμή περί δυνατότητας εύρεσης χρυσαυγίτικου υλικού “στην Ομόνοια”, όπως συνήθως απαντούν οι νεοναζί σε ανάλογα ευρήματα. Κι αυτό γιατί, όπως και να ‘χει, 121 φυλλάδια ενός κόμματος στο σπίτι ενός δράστη μιας άγριας δολοφονίας δεν είναι ένα “αμελητέο” εύρημα… Η δήλωση είχε ως εξής:

“Αυτοί που δολοφόνησαν τον Πακιστανό στα Πετράλωνα, μια πράξη που φυσικά και καταδικάζουμε, δεν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε δεν βρέθηκαν καν φυλλάδια στα σπίτια τους. Αυτό ήταν ένα ψέμα το οποίο κατασκεύασε η αστυνομία και περιμένουμε και λεπτομέρειες της δικογραφίας για να αποδειχθεί ότι είναι ψέμα. Είναι μια ιστορία που κατασκεύασε η αστυνομία για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη. Επίτηδες διέρρευσε αυτή η πληροφορία από συγκεκριμένα κυκλώματα τα οποία υπάρχουν μέσα στην ελληνική αστυνομία, από συγκεκριμένους αξιωματικούς οι οποίοι είναι επίορκοι” (Συνέντευξη στο sportdog.gr).

Παρομοίως στην ιστοσελίδα της ΧΑ, η οργάνωση είχε αρνηθεί την ύπαρξη των φυλλαδίων:

“Δεν ξεχνάμε φυσικά και την υπόθεση δολοφονίας πακιστανού στα Πετράλωνα, όπου την υπεράσπιση των κατηγορουμένων ανέλαβε πρώην βουλευτής της ΝΔ, η ΕΛ.ΑΣ. όμως διέρρεε και πάλι ότι… ανακάλυψε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στην οικία ενός δράστη. Τα “φυλλάδια” αυτά τελικά δεν τα είδε ποτέ κανείς! Ντροπή και αίσχος που κάποιοι επίορκοι προσπαθούν με αυτές τις άθλιες μεθόδους να στοχοποιήσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.”

2 thoughts on “Ο Κασιδιάρης για τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής που επιδείχθηκαν σήμερα στη δίκη Λουκμάν

  1. Pingback: Ενημέρωση για τη δίκη Λουκμάν – ημέρα 5η | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.