“Με τις μέλισσες ή με τους λύκους”: Βιβλιοπαρουσίαση την Τρίτη 3 Μαρτίου στην ΕΣΗΕΑ

Η πρόσκληση για την εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ.

Η αγόρευση του Θανάση Καμπαγιάννη στη δίκη της Χρυσής Αυγής κυκλοφορεί σε βιβλίο από τις εκδόσεις Αντίποδες. Τις λεπτομέρειες της έκδοσης μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

“Η δίκη της Χρυσής Αυγής, που ξεκίνησε το 2015 και οδεύει προς το τέλος της, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων. Στη διάρκειά της αναδείχθηκε η εγκληματική δράση της οργάνωσης, από τις απαρχές της μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η αγόρευση του Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρου πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, αναδεικνύει τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης και τη στρατιωτική δομή της, περιγράφει τη δράση των ομάδων κρούσης και τις επιθέσεις κατά μεταναστών και πολιτικών αντιπάλων. Η επιχειρηματολογία και η ρητορική της ένταση την καθιστούν ένα σημαντικό τεκμήριο της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας”.

Οι εκδόσεις Αντίποδες σας προσκαλούν την Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 7μμ, σε μια συζήτηση για το βιβλίο του Θανάση Καμπαγιάννη “Με τις μέλισσες ή με τους λύκους” στην Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας», στον 1ο όροφο του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ.

Μιλούν για το βιβλίο:

Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Χαράλαμπος Κουρουνδής, δικηγόρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατερίνα Θωίδου, δημοσιογράφος, δημοτική σύμβουλος Νίκαιας-Ρέντη,

Δημήτρης Ψαρράς, δημοσιογράφος, συγγραφέας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.