Το νέο κανάλι videos του #JailGoldenDawn

Η αρχική σελίδα του νέου καναλιού.

Παρουσιάζουμε σήμερα το νέο κανάλι videos του JailGoldenDawn που φιλοξενείται στην πλατφόρμα του OmniaTv στο PeerTube. Το παλιό κανάλι της ιστοσελίδας μας στο Youtube έχει απενεργοποιηθεί λόγω αναφορών, γι’ αυτό και επιλέξαμε μια πλατφόρμα που εξασφαλίζει ότι τα βίντεο δεν πρόκειται να χαθούν.

Στο κανάλι θα βρείτε, προς το παρόν, τα πρώτα 60 βίντεο που ανεβάσαμε – τα περισσότερα έχουν αξιοποιηθεί και στην αποδεικτική διαδικασία για λόγους τεκμηρίωσης. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εμπλουτίσουμε το κανάλι με όλο το υλικό που έχουμε κατά καιρούς χρησιμοποιήσει και θα αντικαταστήσουμε τα λινκς στις σχετικές αναρτήσεις του jailgoldendawn.com.

Όποιος/α επιθυμεί να ενισχύσει την ιστοσελίδα και το έργο της τεκμηρίωσης, μπορεί να βρει σχετικές πληροφορίες εδώ.

4 thoughts on “Το νέο κανάλι videos του #JailGoldenDawn

  1. Δεν μου παίζουν τα βίντεο στο νέο κανάλι. Υπάρχει κάποια λύση? (Μου δείχνει μόνο το περιστρεφόμενο κυκλάκι που δείχνει να φορτώνει το βίντεο αλλά δεν ξεκινάει ποτέ.)

    • Για τσέκαρε να μπεις και από υπολογιστή desktop, μην τυχόν και είναι ζήτημα συσκευής.

      • Τελικά, δοκίμασα στον firefox στον ίδιο υπολογιστή και παίζει. Προφανώς έχει πρόβλημα στον chrome και δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα του δικού μου υπολογιστή. Τσέκαρετέ το και σεις πάντως αν είναι γενικό πρόβλημα του chrome. Καλό βράδυ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.