Αποσύρει την υποψηφιότητα του με την Χρυσή Αυγή ο ιατροδικαστής Ν. Κιφνίδης “για λόγους εργασίας”

(Κείμενο: Xronos.gr, 13/6/2019)

Για λόγους εργασίας, όπως διαμηνύεται σε σχετική ανακοίνωση, αποσύρεται, μόλις μία μέρα μετά την ανακοίνωσή της, η υποψηφιότητα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη ως υποψήφιος βουλευτής νομού Ροδόπης. Υπενθυμίζουμε ότι η υποψηφιότητα είχε ανακοινωθεί επίσημα από τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο υπεύθυνος οργανωτικού Χρυσής Αυγής για τη Ροδόπη Χρήστος Γεωργίου και ο ιατροδικαστής ν. Ροδόπης Νικόλαος Κιφνίδης:

Μετά από πολυήμερες επαφές και συζητήσεις, που είχαμε με τον Ιατροδικαστή Ν. Ροδόπης κ. Νικόλαο Κιφνίδη και το αμοιβαίο ενδιαφέρον για την κάθοδο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, στο νομό Ροδόπης, καθότι ο ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του κινήματός μας, διαπιστώσαμε ότι η αποχή του από την υπηρεσία του, θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς ο κ. Κιφνίδης, είναι ο μοναδικός Ιατροδικαστής για όλη την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Προτάσσοντας λοιπόν το κοινό καλό του τόπου μας, αποφασίσαμε από κοινού την μη συμμετοχή του σε αυτές τις εκλογές, αλλά πολύ πιθανόν στις επόμενες, που μάλλον θα γίνουν και σύντομα. Ο κ. Κιφνίδης έχει δηλώσει ότι, ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της παράταξής μας από οποιοδήποτε πόστο».

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.