Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης κάνουν πως δεν ξέρουν τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Μπαντέμη, οι φωτογραφίες τούς διαψεύδουν

Ο Μπαντέμης δίνει συνέντευξη ως πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής.

Όπως και σε όλες τις προηγούμενες καταδίκες για τις εγκληματικές ενέργειες στελεχών και μελών της, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής υποδύεται την άσχετη για την τελεσίδικη καταδίκη του πρώην πυρηνάρχη Δράμας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Μπαντέμη.

Δυστυχώς όμως το φωτογραφικό υλικό είναι αδιάσειστος μάρτυρας για τη σχέση του Μπαντέμη, όχι απλώς με τη Χρυσή Αυγή της οποίας υπήρξε στέλεχος την επίδικη περίοδο (2011), αλλά και με τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο.

Εδώ, για παράδειγμα, εικονίζεται ο Μπαντέμης με τον Μιχαλολιάκο σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Στις επόμενες τρεις φωτογραφίες εικονίζεται ο Μπαντέμης (με την κόκκινη βερμούδα) σε “εθνικιστική κατασκήνωση” της Χρυσής Αυγής με εκπαιδευτή τον Κασιδιάρη. Διακρίνεται επίσης ο Ματθαιόπουλος:

Ο Μπαντέμης με την κόκκινη βερμούδα. Αριστερά στη φωτογραφία ο Κασιδιάρης, δεξιά ο Ματθαιόπουλος.

Ο Κασιδιάρης εκπαιδεύει, Μπαντέμης και Ματθαιόπουλος παρακολουθούν.

Ο Μπαντέμης συμμετείχε στις ομάδες κρούσης που δρούσαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μια τέτοια ομάδα κρούσης χτύπησε τις δύο γυναίκες ελληνικής καταγωγής από την Αλβανία στο Μεταξουργείο τον Οκτώβρη του 2011.

Ο Μπαντέμης συμμετείχε σε πλήθος δράσεων της Χρυσής Αυγής και σε πολλές φωτογραφίες εικονίζεται με τα διακριτικά της οργάνωσης.

Στο κέντρο της Αθήνας, δρούσε μαζί με τον έτερο καταδικασμένο πρώην Χρυσαυγίτη και υποψήφιο βουλευτή Ηλία Κολιόπουλο, γνωστό και ως “Πλαπούτα”, που συμμετείχε σε πλήθος ρατσιστικών επιθέσεων (έχει καταδικαστεί για μία από αυτές κατά το πογκρόμ του Μαϊου του 2011 μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη). Στις ακόλουθες φωτογραφίες φαίνεται τόσο ο Κολιόπουλος όσο και ο συγκατηγορούμενος του Μπαντέμη Alexander Steven James, γνωστός ελληνοαμερικανός skinhead με δράση στην Καλλιθέα:

Ο Μπαντέμης δίπλα στον Κολιόπουλο.Ο Alexander Steven James με τη χαρακτηριστική κόμμωση. Εικονίζονται Μπαντέμης και Κολιόπουλος.

Η Χρυσή Αυγή παλιότερα διαφήμιζε τα “κατορθώματα” του “συναγωνιστή”, για παράδειγμα όταν είχε αντιπαρατεθεί με ειδικευόμενο γιατρό στο νοσοκομείο της Δράμας:

Σήμερα, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής κάνει πως δεν ξέρει ποιος είναι ο Μπαντέμης και υποδύεται την “άσχετη” με την καταδίκη του. Ωστόσο, η υπόθεση της ληστείας των δύο γυναικών είναι μια από τις δεκάδες συσχετισμένες υποθέσεις στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης και το δικαστήριο ανέγνωσε τόσο τα σχετικά έγγραφα όσο και την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση.

Η τελεσίδικη καταδίκη του Μπαντέμη αποτελεί, έτσι, μια περαιτέρω επιβεβαίωση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής και του κατηγορητηρίου σε βάρος της ηγεσίας της.

2 thoughts on “Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης κάνουν πως δεν ξέρουν τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Μπαντέμη, οι φωτογραφίες τούς διαψεύδουν

  1. Pingback: Τελεσίδικα στη φυλακή ο χρυσαυγίτης πυρηνάρχης Δράμας και εθνοφύλακας | dramini

  2. Pingback: O Παν.Ρήγας έπαυσε από Εθνοφύλακα τον χρυσαυγίτη που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη για επίθεση σε δύο γυναίκες από τη Βόρεια Ήπειρο – the FAQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.