Νέο λουκέτο: Κλείσανε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια

Εικόνα από τα – κλειστά πλέον – γραφεία στο Μαρούσι.

(Κείμενο: Ypopto_Mousi, OmniaTv, 4/8/2018)

Μας τελείωσε το «κάστρο» των Βορείων Προαστίων, προάστια στα οποία διαμένει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η Πεύκη, τόπος διαμονής του φύρερ, ήταν μερικά λεπτά δρόμος από τα γραφεία της οργάνωσης στην περιοχή του Αμαρουσίου και, από το άνοιγμά τους, η παρουσία της οργάνωσής του στην περιοχή ήταν παραπάνω από σημαντική.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και στην τελευταία επίσκεψη του Μιχαλολιάκου στην εν λόγω Τ.Ο., μερικούς μήνες πριν, η «προετοιμασία» για την υποδοχή του φύρερ περιελάμβανε εξόρμηση των ελάχιστων τοπικών χρυσαυγιτών, στους οποίους δόθηκε εντολή να γράψουν συνθήματα στη γύρω περιοχή. Τα συνθήματα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και εικόνες που μας έστειλαν αναγνώστες, σβήστηκαν το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, το κλείσιμο της τοπικής είναι πραγματικότητα για πάνω από 2 μήνες. Όμως, μετά από εσωτερικές συνεννοήσεις, συμφωνήθηκε ο τοπικός πυρήνας να συναντιέται σε γραφεία ευρωβουλευτών που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο και πληρώνονται με την ευρω-βουλευτική αποζημίωση. Γεγονός το οποίο μάλλον δεν συνάδει με τους κανονισμούς του ευρωκοινοβουλίου.

Τα «κάστρα», όπως έλεγε ο Παναγιώταρος στα διάφορα εγκαίνια τοπικών οργανώσεων, πέφτουν το ένα μετά το άλλο, οι γειτονιές αντιδρούν, ενώ ακόμα και με το υποτιθέμενο θέμα του ονόματος της Βόρειας Μακεδονίας οι χρυσαυγίτες δεν κατάφεραν να αναπτερώσουν το, πεσμένο από τις εξελίξεις της #GDtrial, ηθικό των εναπομεινάντων υποστηρικτών τους.

Όσο για τους «Δεβελέκους» που ανεβάζουν «οφειλόμενες απαντήσεις» στα κοινωνικά δίκτυα, όπως είναι εμφανές η μόνη πόρτα στην οποία θα ακουστεί σύντομα «τοκ τοκ» θα είναι η δική τους και αυτοί που θα την χτυπήσουν θα έρθουν με «βραχιόλια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.