Κασιδιάρης στη Σκάλα (2013): “Όλες οι καλές δουλειές νύχτα γίνονται” (video)

Η “ασφάλεια” της Νίκαιας στη Σκάλα Λακωνίας (7/7/2013): εικονίζονται ένστολοι οι Πατέλης, Καζαντζόγλου, Τσακανίκας, Χρυσαφίτης, Κατράκης, Αγιοβλασίτης, κλπ με επικεφαλής τους βουλευτές Λαγό, Κούζηλο και Μίχο.

Με την κατάθεση του δημάρχου Ευρώτα Λακωνίας Ιωάννη Γρυπιώτη συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Γρυπιώτης στοχοποιήθηκε από τη ναζιστική οργάνωση και βαφτίστηκε “γυφτοδήμαρχος” εξαιτίας της προσπάθειάς του να ενταχτούν οι Ρομά στον κοινωνικό ιστό και να προσληφθούν σε υπηρεσίες του Δήμου.

Ο δήμαρχος μίλησε για τη συγκέντρωση/πορεία που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στις 7/7/2013 στη Σκάλα Λακωνίας με κεντρικό σύνθημα “Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες και οι Ρομά”. Στη συγκέντρωση συμμετείχε πούλμαν με μέλη της “ασφάλειας” της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας που παρήλασαν ένστολοι στην πόλη. Όπως αποδεικνύεται από φωτογραφικό υλικό που κατατέθηκε στο δικαστήριο, πρόκειται για το περιφερόμενο τάγμα που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα τον Σεπτέμβρη του 2013 και που συμμετείχε σε πλήθος δράσεων και τραμπουκισμών ανά την επικράτεια (ανάλογες φωτογραφίες με μέλη της ασφάλειας της Νίκαιας είχαν εισφερθεί και στην περίπτωση της επίθεσης σε πολίτες στην Πάρο).

Η “ασφάλεια” της Νίκαιας στην Πάρο (28/2/2013): εικονίζονται ένστολοι οι Μιχάλαρος, Τσακανίκας, Κατράκης, κλπ, με επικεφαλής τους βουλευτές Λαγό, Μίχο και Παναγιώταρο.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης στη Σκάλα Λακωνίας, ο δήμαρχος κατέθεσε ότι ακούστηκε η φράση “οι καλές δουλειές γίνονται νύχτα”. Πρόκειται για φράση του Κασιδιάρη, που “κόπηκε” από το βίντεο που ανάρτησε η ίδια η οργάνωση, αλλά υπάρχει από ξεχωριστή λήψη και θα κατατεθεί στο δικαστήριο στη φάση των αναγνωστέων.

Δείτε το βίντεο:

One thought on “Κασιδιάρης στη Σκάλα (2013): “Όλες οι καλές δουλειές νύχτα γίνονται” (video)

  1. Pingback: Κασιδιάρης στη Σκάλα (2013): “Όλες οι καλές δουλειές νύχτα γίνονται” (video) - Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.