Η Χρυσή Αυγή κατέβασε την αρχική ομιλία Μακρόπουλου για να αποκρύψει τις συκοφαντίες κατά των ανακριτριών Κλάπα-Δημητροπούλου (βίντεο)

Ο αντιστράτηγος Θεοφάνης Μακρόπουλος δεύτερος από δεξιά, δίπλα στον Μιχαλολιάκο.

Η Χρυσή Αυγή ανέβασε με περηφάνια στον ιστότοπό της την ομιλία του στρατοδίκη αντιστράτηγου Θεοφάνη Μακρόπουλου στην εκδήλωση της 20/1/2017. Όμως σε λίγες ώρες, η ναζιστική οργάνωση κατέβασε το σχετικό βίντεο, για να το ξανανεβάσει σε λίγες ώρες ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΑΛΛά ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΛΛΑΓΗ.

Αυτή είναι η πρώτη εκδοχή του βίντεο που ανέβασε η Χρυσή Αυγή (την κατέβασε – δειτε το σχετικό νεκρό λινκ – αλλά φυσικά την είχαμε ήδη αποθηκεύσει):

Αυτή είναι η δεύτερη εκδοχή του βίντεο, όπως υπάρχει δημοσιοποιημένη τώρα στο κανάλι της Χρυσής Αυγής (το λινκ είναι εδώ):

Το βίντεο είναι ίδιο, με την περικοπή μιας κρίσιμης φράσης: της ονομαστικής αναφοράς του Μακρόπουλου στις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου (στο 3:35 του πρώτου βίντεο) και του ανοιχτά συκοφαντικού ισχυρισμού ότι “Η Κλάπα και η Δημητροπούλου ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, που ήσαν ανακρίτριες… αυτές είχες ορίσει”. Ιδού το κομμένο απόσπασμα:

Όπως μπορείτε να δείτε, στο 3:43-3:44 του δεύτερου βίντεο, η σχετική αναφορά είναι κομμένη.

Τα ανοίγματα στους αντιστράτηγους και τους αντεισαγγελείς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για την υπόδικη ναζιστική συμμορία. Θέλουν όμως την προσοχή τους. Προπάντων θέλουν προσυνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους για το τι λέγεται “δημόσια” και τι λέγεται “ιδιωτικά”. Ειδάλλως υπάρχει ο κίνδυνος για πανικόβλητα μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα του τύπου: “Γιατί το ανεβάσατε αυτό ρε παιδια;;; Δεν τα είχαμε συμφωνήσει έτσι!!! Κόψτε τουλάχιστον την αναφορά στην Κλάπα”. Κι άντε μετά να βρεις τον “συναγωνιστή” να ξανακάνει τα σχετικά μονταρίσματα…

Συμπέρασμα:

Οι μνημειώδεις γκάφες της Χρυσής Αυγής όσον αφορά τη συνωμοτικότητα και την υποτιθέμενη στρατιωτική οργάνωση δεν έχουν τέλος. Αν νομίζουν ότι με τέτοιους ερασιτεχνισμούς θα κοροϊδέψουν κανένα – ή ακόμα χειρότερα θα κερδίσουν τη δίκη – γελιούνται. Όπως λέει κι η παροιμία, “ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.