Βιντεοχρονολόγιο: Η Δίκη της Χρυσής Αυγής – 36η Εβδομάδα (23/9/2016)

videoxronologioΣε ανοιχτή γραμμή με τις πρωτοβουλίες Goldendawnwatch και Jailgoldendawn θα συλλέγουμε πληροφορίες, μαρτυρίες από τους παρατηρητές, τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και δημοσιογράφους που παρακολουθούν τις διαδικασίες, έτσι ώστε κάθε εβδομάδα να σας παρέχουμε συμπυκνωμένη αναφορά για όσα διαδραματίζονται.

Για ερωτήσεις, σχόλια, ή αν έχετε πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για το θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε: στο mail [email protected] ή στους λογαριασμούς twitter: twitter.com/ypopto_mousi και twitter.com/omnia_tv.

Η 34η εκπομπή υπάρχει εδώ:

2 thoughts on “Βιντεοχρονολόγιο: Η Δίκη της Χρυσής Αυγής – 36η Εβδομάδα (23/9/2016)

  1. Μονάχα σεβασμό για όσους έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της δίωξης και έχουν το θάρρος να βγαίνουν μπροστά και να μιλούν.
    Αν κάτι συνειδητοποιώ με θλίψη από την παρακολούθηση της δίκης είναι ακριβώς το μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας αλλά και διωκτικών αρχών που όχι απλώς ανέχονται, αλλά πολλοί επικροτούνν (ακόμα και στηρίζουν) τις νεοναζιστικές δράσεις.
    Μιχάλης

  2. Pingback: "Τώρα θα μάθετε τι είναι Χρυσή Αυγή" - Το χρονικό της επίθεσης στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα - Κατιούσα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.