Ποιοι περιοριστικοί όροι ισχύουν σήμερα για τους νεοναζί χρυσαυγίτες

jailgoldendawn(Κείμενο: Βloko.gr, 27/11/2015)

Με αφορμή την άρση της ασυλίας του φυρερίσκου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου που αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, προς την Ολομέλεια για υπόθεση ομιλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, που θεωρήθηκε ότι παρακινεί σε βία, το bloko.gr παρουσιάζει ποιοι περιοριστικοί όροι είχαν αποφασιστεί αρχικά και ποια η μετάπτωση τους σταδιακά για όλους τους κατηγορούμενους που είχαν προφυλακιστεί ή κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Νικόλαος

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι:
α) της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Πεύκης, κάθε 10η, 20η και 30η ημέρα κάθε μήνα,
β) της απαγόρευσης μετακίνησής του εκτός Νομού Αττικής,
γ) της υποχρεωτικής διανυκτέρευσής του στον τόπο κατοικίας του,
δ) της παράδοσης του διαβατηρίου του (εφόσον διαθέτει) στο Τ.Α. Πεύκης και
ε) της απαγόρευσης να μετακινείται με πλωτά ή εναέρια μέσα, διατηρούμενης της ισχύος του επιβληθέντος, επιπλέον, όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Με νέο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, οι β και γ περιοριστικοί όροι, κατόπιν αιτήσεώς του, αντικαταστάθηκαν με τον περιοριστικό όρο να δηλώνει ο αιτών-κατηγορούμενος στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας του, τη μετακίνησή του εκτός του Νομού Αττικής και τον ακριβή τόπο μετάβασής του, καθώς και την άφιξή του στο αρμόδιο Α.Τ. του τόπου μετάβασής του, συντασσόμενων περί αυτών σχετικών εκθέσεων, κάθε φορά που θα μετακινείται εκτός του Νομού Αττικής και αναφοράς αμέσως και παραχρήμα του Διοικητή του οικείου Α.Τ. στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αφετών Αθηνών, περί της ως άνω δηλώσεως ή μη, διατηρούμενης της ισχύος των λοιπών προαναφερόμενων περιοριστικών όρων.

ΖΑΡΟΥΛΙΑ Ελένη

α) της υποχρέωσής της να εμφανίζεται στο Τ.Α. Πεύκης, κάθε 10η, 20η και 30η ημέρα κάθε μήνα,
β) της απαγόρευσης μετακίνησής της εκτός Νομού Αττικής και
γ) της υποχρεωτικής διανυκτέρευσής της στον τόπο κατοικίας της, διατηρούμενης της ισχύος του επιβληθέντος, επιπλέον όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Με νέο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, οι β και γ περιοριστικοί όροι, κατόπιν αιτήσεώς της, τροποποιήθηκαν ως εξής:
i. Επιτρέπεται στην κατηγορούμενη να επισκέπτεται την υπερήλικη μητέρα της Αλεξάνδρα ΔΑΝΕΛΛΗ, που κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό τις αναγκαίες προϋποθέσεις: α) του να δηλώνει, εκ των προτέρων, στο Τ.Α. Πεύκης, την ημερομηνία της αναχωρήσεώς της και την ακριβή διεύθυνση της κατοικίας της μητέρας της στο Ηράκλειο, στην οποία πρόκειται να μεταβεί και β) του να προβαίνει αυτοπροσώπως, μετά την άφιξή της στην προαναφερθείσα πόλη, σε αντίστοιχες δηλώσεις εμφανίσεώς της στο Τ.Α. του τόπου, όπου βρίσκεται η κατοικία της μητέρας της και γνωστοποιήσεως της ημερομηνίας αναχωρήσεώς της από εκεί και
ii. Επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση, να έχει ενίοτε το δικαίωμα διανυκτερεύσεως εκτός της ανωτέρω επί της οδού 25ης Μαρτίου αριθ. 26 στην Πεύκη, οικία της, αλλά, εντός του Νομού Αττικής και υπό την αναγκαία προϋπόθεση του να δηλώνει, εκ των προτέρων, στο Τ.Α. Πεύκης, ότι προτίθεται να διανυκτερεύσει εκτός της ως άνω οικία της, προσδιορίζοντας συγχρόνως την ακριβή διεύθυνση της επικείμενης διανυκτερεύσεώς της, διατηρούμενης της ισχύος των λοιπών προαναφερόμενων περιοριστικών όρων (της εμφάνισης και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα).

ΠΑΠΠΑΣ Χρήστος

Συνελήφθη την 29-09-2013 και προφυλακίστηκε την 03-10-2013 στο Κ.Κ. Κορυδαλλού, δυνάμει του υπ’ αριθ. 6 από 03-10-2013 εντάλματος προσωρινής κράτησης των Ανακριτών του Ν. 4022/2011 του Πρωτοδικείου Αθηνών, κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής.

Αποφυλακίστηκε την 29-03-2015, με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (παρέλευση 18μηνου), με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα
β) της παράδοσης του διαβατηρίου του (εφόσον διαθέτει)
γ) της απαγόρευσης να μετακινείται εκτός του νομού Αττικής
δ) της απαγόρευσης να μετακινείται με πλωτά ή εναέρια μέσα
ε) της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Παπάγου, κάθε 1η, 10η και 20η ημέρα κάθε μήνα και
στ) της υποχρέωσής του να διανυκτερεύει εντός της οικίας του, μέχρι την οριστική εκδίκαση των σε βάρος του κατηγοριών.

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, κατόπιν αιτήσεώς του, έγινε άρση του ανωτέρω (στ) περιοριστικού όρου και περιορισμός του (ε) περιοριστικού όρου της εμφάνισης, σε μία φορά (την πρώτη μέρα) κάθε μήνα, διατηρούμενης της ισχύος των λοιπών προαναφερόμενων περιοριστικών όρων.

ΛΑΓΟΣ Ιωάννης

Αποφυλακίστηκε την 20-03-2015, σύμφωνα με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (παρέλευση 18μηνου), με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της μη συμμετοχής σε κομματικές συναθροίσεις και συγκεντρώσεις,
β) της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Περάματος, κάθε 1η και 15η ημέρα κάθε μήνα και
γ) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι την οριστική εκδίκαση της κατ’ αυτού κατηγορίας.

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο περιοριστικός όρος του κατ’ οίκον περιορισμού, κατόπιν αιτήσεως της Εφέτη Αθηνών ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ Μαρίας, που προεδρεύει του Α’ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, που εκδικάζει την υπόθεση, τροποποιήθηκε ώστε να περιλαμβάνεται σε αυτόν η δυνατότητα μετάβασής του με Αστυνομική συνοδεία στο Δικαστήριο, κατά τις ημερομηνίες εκδίκασης της υπόθεσης.

Την 22-07-2015 συνελήφθη με Βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο αντικαθιστούσε με προσωρινή κράτηση τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί διέτασσε τη σύλληψη-κράτησή του.

Την ίδια ημέρα παραδόθηκε στο Κ.Κ. Κορυδαλλού.

Αποφυλακίστηκε την 16-09-2015 σύμφωνα με νέο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, κατόπιν αιτήσεώς του, με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Περάματος, κάθε 1η, 10η και 20η ημέρα κάθε μήνα και
β) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι την οριστική εκδίκαση των σε βάρος του κατηγοριών.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ηλίας

Αποφυλακίστηκε την 01-07-2015 με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο αποφασίστηκε η μη παράταση της προσωρινής του κράτησης, με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της μη συμμετοχής του σε κάθε είδους εκδήλωση του κόμματος, εντός ή εκτός των γραφείων αυτού, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με εξαίρεση την είσοδο και παραμονή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προς άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων,
β) της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Ραφήνας, κάθε 1η και 16η ημέρα κάθε μήνα και
γ) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι την οριστική εκδίκαση της κατ’ αυτού κατηγορίας.

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο ως άνω (α) περιοριστικός όρος, κατόπιν αιτήσεώς του, τροποποιήθηκε ως εξής:
«Επιτρέπεται σε αυτόν να παρευρίσκεται και να συμμετέχει σε εργασίες και εκδηλώσεις του κόμματος, υπό τον όρο της διενέργειας τούτων, αλλά και της συμμετοχής του ιδίου σε αυτές, διατυπώνοντας τις απόψεις του και εν γένει ενεργώντας εντός των ορίων της δημοκρατικής νομιμότητας, όπως αυτή προσδιορίζεται βάσει της γραμματικής και της τελολογικής ερμηνείας του Συντάγματος, της ΕΣΔΑ, του Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, της ισχύουσας νομοθεσίας και των Γενικών Αρχών του Δικαίου».

ΓΕΡΜΕΝΗΣ Γεώργιος

Αποφυλακίστηκε την 01-07-2015 με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (παρέλευση 18μήνου), με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα,
β) της παράδοσης του διαβατηρίου του στο Τ.Α. του τόπου κατοικίας του,
γ) της απαγόρευσης μετακίνησής του εκτός του Νομού Αττικής,
δ) της απαγόρευσης να μετακινείται με πλωτά ή εναέρια μέσα,
ε) της υποχρέωσης του να εμφανίζεται την 1η, 10η και 20η ημέρα κάθε μήνα στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας του,
στ) της υποχρέωσης να διανυκτερεύει εντός της οικίας του, μέχρι την οριστική εκδίκαση της σε βάρος του κατηγορίας.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης

Αποφυλακίστηκε την 11-07-2015 με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (παρέλευση 18μήνου), με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Ραφήνας, κάθε 1η και 16η ημέρα κάθε μήνα και
β) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι την οριστική εκδίκαση της κατ’ αυτού κατηγορίας.

ΚΟΥΖΗΛΟΣ Νικόλαος

Αποφυλακίστηκε την 20-08-2015 με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, κατόπιν αιτήσεώς του, με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα,
β)της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Δραπετσώνας, κάθε 1η και 16η ημέρα κάθε μήνα,
γ) της απαγόρευσης μετακίνησής του εκτός του Νομού Αττικής,
δ) της υποχρεωτικής διανυκτέρευσής του στην οικία του,
ε) της παράδοσης του διαβατηρίου του (εφόσον διαθέτει) στο Τ.Α. του τόπου κατοικίας του,
στ) της απαγόρευσης μετακίνησής του με πλωτά ή εναέρια μέσα και
ζ) της μη συμμετοχής του σε κάθε είδους εκδήλωση του κόμματος, εντός ή εκτός των γραφείων αυτού, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με εξαίρεση την είσοδο και παραμονή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προς άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων.

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, οι ως άνω (γ), (δ), (στ) και (ζ) περιοριστικοί όροι, κατόπιν της από 26-08-2015 αιτήσεώς του, αντικαταστάθηκαν με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) να δηλώνει ο αιτών-κατηγορούμενος στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας του, τη μετακίνησή του εκτός του Νομού Αττικής και τον ακριβή τόπο μετάβασής του, καθώς και την άφιξή του στο αρμόδιο Α.Τ. του τόπου μετάβασής του, συντασσόμενων περί αυτών σχετικών εκθέσεων, κάθε φορά που θα μετακινείται εκτός του Νομού Αττικής και αναφοράς αμέσως και παραχρήμα του Διοικητή του οικείου Α.Τ. στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αφετών Αθηνών, περί της ως άνω δηλώσεως ή μη και
β) να παρευρίσκεται και να συμμετέχει σε εργασίες και εκδηλώσεις του κόμματος, υπό τον όρο της διενέργειας τούτων, αλλά και της συμμετοχής του ιδίου σε αυτές, διατυπώνοντας τις απόψεις του και εν γένει ενεργώντας εντός των ορίων της δημοκρατικής νομιμότητας, όπως αυτή προσδιορίζεται βάσει της γραμματικής και της τελολογικής ερμηνείας του Συντάγματος, της ΕΣΔΑ, του Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, της ισχύουσας νομοθεσίας και των Γενικών Αρχών του Δικαίου», διατηρούμενης της ισχύος των λοιπών προαναφερόμενων περιοριστικών όρων.

ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ Αρτέμιος

Αποφυλακίστηκε την 11-08-2014, με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της καταβολής χρηματικής εγγύησης του ποσού των 50.000 ευρώ, την οποία και κατέβαλε και
β) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ Ευστάθιος

Αποφυλακίστηκε την 17-12-2014, με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με τους κάτωθι περιοριστικούς όρους:
α) της καταβολής χρηματικής εγγύησης του ποσού των 10.000 ευρώ, την οποία και κατέβαλε
β) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και
γ) της εμφανίσεώς του το 1ο πενθήμερο κάθε μήνα στο Τ.Α. Κορίνθου.

ΜΙΧΟΣ Νικόλαος

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, του επιβληθούν οι κάτωθι περιοριστικοί όροι:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και
β) του κατ’ οίκον περιορισμού στη δηλωθείσα από αυτόν κατοικία υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη, με δυνατότητα μετάβασής του μόνο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, υπό αστυνομική συνοδεία, για την άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων.

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, η ισχύς των όρων τροποποιήθηκαν ως εξής:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και
β) κατ’ οίκον περιορισμός με 24ωρη αστυνομική φρούρηση, με δυνατότητα μετάβασής του: ι) στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για την άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων και ιι) μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, σε φαρμακεία, τράπεζες και λοιπά καταστήματα πώλησης τροφίμων, ποτών και ενδυμάτων προς ικανοποίηση στοιχειωδών βιοτικών αναγκών του.

Με νέο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο ως άνω (β) περιοριστικός όρος, κατόπιν της από 14-07-2015 αιτήσεώς του, αντικαταστάθηκε με τον περιοριστικό όρο της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στο Τ.Α. Πεντέλης, κάθε 1η, 10η και 20η ημέρα κάθε μήνα,

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ Δημήτριος

Σύμφωνα με Διάταξη της Ειδικής Ανακρίτριας-Εφέτη Αθηνών, του επιβλήθηκαν οι κάτωθι περιοριστικοί όροι:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και
β) του κατ’ οίκον περιορισμού του, υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη, εντός της δηλωθείσας από αυτόν μόνιμης κατοικίας του στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και επί της οδού Αγίου Ραφήλ Βέργα, όσον και εντός της ευρισκόμενης στη Γλυφάδα Αττικής και επί της οδού Κολοκοτρώνη αριθ. 13-15 μισθωμένης από τον πατέρα του ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ Νικόλαο του Δημητρίου οικίας, την οποία οφείλει να χρησιμοποιεί, μόνο, καθόν χρόνο ασκεί τα βουλευτικά του καθήκοντα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με δυνατότητα μετάβασής του, με αστυνομική συνοδεία: ι) στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για την άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων και ιι) της μετάβασής του προς κάλυψη τυχόν ιατροφαρμακευτικών αναγκών του (π.χ. σε νοσοκομεία, θεράποντες ιατρούς κ.λ.π).

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο ως άνω (β) περιοριστικός όρος, κατόπιν αιτήσεώς του, αντικαταστάθηκε με τον περιοριστικό όρο της υποχρέωσής του να εμφανίζεται στην Υ.Α. Καλαμάτας, κάθε 1η και 16η ημέρα κάθε μήνα, διατηρούμενης της ισχύος του ετέρου επιβληθέντος (α) όρου, μέχρι την οριστική εκδίκαση της εναντίον του κατηγορίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ Ηλίας

Απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος την 02-10-2013, σύμφωνα με Διάταξη των Ανακριτών του Ν. 4022/2011 του Πρωτοδικείου Αθηνών, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Επίσης του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί όπλων, πράξεις που τελέστηκαν την 03-07-2010 σε βάρος αλλοδαπού και αφού απολογήθηκε, σύμφωνα με Διάταξη της Ανακρίτριας του 25ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΑΒΡΑΜΗΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μιχαήλ

Απολογήθηκε την 13-06-2014 κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με Διάταξη της Ειδικής Ανακρίτριας-Εφέτη Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκαν οι κάτωθι περιοριστικοί όροι:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και
β) της απαγόρευσης συμμετοχής του σε κάθε είδους εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, εντός ή εκτός των γραφείων αυτών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με εξαίρεση την είσοδο και παραμονή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προς άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων του.

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Κωνσταντίνος

Απολογήθηκε την 25-06-2014 κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με Διάταξη της Ειδικής Ανακρίτριας-Εφέτη Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκαν οι κάτωθι περιοριστικοί όροι:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και
β) της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 20.000 ευρώ, την οποία και κατέβαλε.

ΓΡΕΓΟΣ Αντώνιος

Απολογήθηκε την 27-06-2014 κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με Διάταξη της Ειδικής Ανακρίτριας-Εφέτη Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκαν οι κάτωθι περιοριστικοί όροι:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα
β) της απαγόρευσης συμμετοχής του σε κάθε είδους εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, εντός ή εκτός των γραφείων αυτών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με εξαίρεση την είσοδο και παραμονή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προς άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων του και
γ) της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 20.000 ευρώ, την οποία και κατέβαλε.

Με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο ως άνω (β) περιοριστικός όρος, κατόπιν αιτήσεώς του, τροποποιήθηκε ως εξής:
«Επιτρέπεται στον αιτούντα να παρευρίσκεται και να συμμετέχει σε εργασίες και εκδηλώσεις του κόμματος, υπό τον όρο της διενέργειας αυτών, αλλά και της συμμετοχής του ιδίου σε αυτές, διατυπώνοντας τις απόψεις του και εν γένει ενεργώντας εντός των ορίων της δημοκρατικής νομιμότητας, όπως αυτή προσδιορίζεται βάσει της γραμματικής και της τελολογικής ερμηνείας του Συντάγματος, της ΕΣΔΑ, του Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, της ισχύουσας νομοθεσίας και των Γενικών Αρχών του Δικαίου, διατηρούμενης της ισχύος των λοιπών προαναφερόμενων περιοριστικών όρων».

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Πολύβιος

Απολογήθηκε την 27-06-2014 κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με Διάταξη της Ειδικής Ανακρίτριας-Εφέτη Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκαν οι κάτωθι περιοριστικοί όροι:
α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και
β) της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 20.000 ευρώ, την οποία και κατέβαλε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.