Αναβάλλεται επ΄αόριστον η προσυνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλία – Άτακτη υποχώρηση Ηλιόπουλου

xa_volosΜε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή Βόλου ανακοίνωσε την αναβολή επ’ αόριστον της ανακοινωμένης “προσυνδιάσκεψης” Θεσσαλίας της ναζιστικής οργάνωσης. Μετά από τις αντιδράσεις, ο Δήμος του Βόλου αναγκάστηκε να υπαναχωρήσει από την απόφαση παραχώρησης δημοτικής αίθουσας για την εκδήλωση των νεοναζί. Είναι ωστόσο εντυπωσιακό ότι ακόμα και ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού χώρου που έκλεισαν στη συνέχεια οι Χρυσαυγίτες ανακάλεσε τη συμφωνία, με αποτέλεσμα τη ματαίωση της “προσυνδιάσκεψης”.

Όπως λέει η οργάνωση Βόλου:

“Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναβάλλει προσωρινά την διεξαγωγή της προσυνεδριακής του συγκέντρωσης στον νομό Μαγνησίας, κατόπιν της παρανόμου και αδικαιολογήτου αποφάσεως του Δήμου Βόλου να μη μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων Διμηνίου.

Αρχικά το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία να δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος στην Χρυσή Αυγή για τις προσυνεδριακές μας εργασίες στον Νομό.

Έπειτα από την επίθεση εγκληματικής παρακρατικής ομάδας στο Δημαρχείο – που με την πλήρη κάλυψη των Αρχών προξένησε σημαντικές φθορές – η απόφαση αυτή ανεκλήθη…

Ας σημειωθεί ότι αμέσως μετά την απαράδεκτη απόφαση του Δήμου Βόλου, κλείσαμε μία ιδιωτική αίθουσα εκδηλώσεων στην περιοχή του Βελεστίνου, που μπορούσε να καλύψει από άποψη εξοπλισμού και θέσεων την εκδήλωσή μας. 

Κατόπιν νέας απόπειρας εκφοβισμού του επιχειρηματία-ιδιοκτήτη, ενημερωθήκαμε πώς είναι αδύνατη η διεξαγωγή της εκδήλωσής μας και στον συγκεκριμένο χώρο”.

Πρόκειται για άτακτη υποχώρηση της ναζιστικής οργάνωσης που μέσω του βουλευτή της και υπόδικου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλιόπουλου ισχυριζόταν μέχρι και την προηγούμενη μέρα ότι η “προσυνδιάσκεψη” θα γίνει κανονικά. Με αποτέλεσμα ο εξευτελισμός να φαντάζει πια πλήρης για το ναζιστικό μόρφωμα που εκδιώκεται “από χωρίου εις χωρίον”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.