Παύλος Σεϊρλής (φίλος Φύσσα): “Προσχεδιασμένη η επίθεση, με εντολή Λαγού”

paulos-seirlis-diki-xrisi-augi-630_0 Ο Παύλος Σεϊρλής ήταν στην παρέα του Παύλου Φύσσα το βράδυ της δολοφονίας | ΕUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ.

(Κείμενο: Ελευθερία Κόλλια, Το Βήμα, 08/10/2015)

Δεν μπόρεσε να καταθέσει σήμερα – Πέμπτη – η κυρία Ειρήνη Φύσσα, αδελφή του Παύλου Φύσσα, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Οι συνήγοροι της κυρίας Φύσσα προσκόμισαν γνωμάτευση στο δικαστήριο, προκειμένου να βεβαιώσουν ότι παρουσιάζει νευροφυτικές διαταραχές (βρίσκεται σε κατάσταση λοχείας) και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Η έδρα εξέτασε τον κ. Παύλο Σεϊρλή, μάρτυρα του κατηγορητηρίου, παρόντα το μοιραίο βράδυ στην παρέα Φύσσα, στην καφετέρια Κοράλλι. Ο κ. Σεϊρλής δήλωσε πεπεισμένος ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη, ενώ περιέγραψε τη Χρυσή Αυγή ως «μία οργάνωση τρελών που θέλουν να δολοφονούν ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας».

Ερωτώμενος για τον ρόλο του Γιάννη Λαγού, είπε ότι εκείνος έδωσε την εντολή για την επίθεση. «Ξέρω ότι όταν δίνεις εντολή και την ακολουθούν πενήντα άτομα, τότε κάτι είσαι…», είπε χαρακτηριστικά. Ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, κ. Τάκης Μιχαλόλιας ζήτησε μάλιστα από το δικαστήριο να καταγραφεί ότι ο μάρτυρας δήλωσε ότι «ο Λαγός πήρε εντολή από Μιχαλολιάκο».

Ο κ. Σεϊρλής εκτίμησε – ύστερα από ερώτηση της εισαγγελέως κυρίας Αδαμαντίας Οικονόμου– ότι «όταν έχεις οπλισμό, δεν πας για να χαϊδέψεις τα αυτιά του θύματος». Ο κ. Σεϊκλής είναι ο άνθρωπος που είδε το αυτοκίνητο του Ρουπακιά, καθώς και ποιοι επέβαιναν, λίγα λεπτά πριν από τον φόνο. Σκιαγράφησε μάλιστα τον Παύλο Φύσσα ως άκακο και φιλειρηνικό, που ουδέποτε είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τη Χρυσή Αυγή.

Τι είπε αναλυτικά ο μάρτυρας

Κατά την εξέτασή του, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι έξω από την καφετέρια Κοράλλι είδε κάποιον με μαύρη μπλούζα, ρούχα παραλλαγής, και τατουάζ (αργότερα δήλωσε ότι έχει αναγνωρίσει τον Μιχάλαρο).

Εντύπωση – όπως είπε – του προκάλεσε και μία παρέα τριών ατόμων που καθόταν απέναντι τους, μέσα στην καφετέρια, και  εκδήλωναν έντονη κινητικότητα, έστελναν κι έπαιρναν μηνύματα, υπήρχαν συνεχώς βλέμματα. Ο ίδιος βεβαίωσε το δικαστήριο ότι σε φωτογραφίες που είδε αργότερα στο Εφετείο, αναγνώρισε συνολικά τους Μιχάλαρο, Αγγο και Τσαλίκη.

Ο μάρτυρας περιέγραψε τα στάδια της επίθεσης, τα διαρκώς αυξανόμενα άτομα που συνέρεαν στο σημείο της, τον οπλισμό τους.

«Ήταν μαυροφορεμένοι, φορούσαν παντελόνια παραλλαγής, ένας εξ αυτών κρατούσε ρόπαλο, ίσως καδρόνι; Εμφανίζεται από την πλευρά τους ένας μικρόσωμος άνδρας που παρουσιάστηκε ως αστυνομικός. Μας συνέστησε να απομακρυνθούμε από το σημείο για να μη γίνει καμία φασαρία. Δεν θέλουμε φασαρίες, του είπαμε, το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τα αυτοκίνητα μας. Φθάνοντας στην Παναγή Τσαλδάρη, βάλαμε σε ένα ταξί έναν φίλο, τον Χρήστο που ήταν αδιάθετος. Εμφανίστηκε και μία ομάδα ΔΙΑΣ.

Σταματάει ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα, είχε δυο γυναίκες πίσω, η μία είναι η Σκαρπέλη, η άλλη είναι η Μπαξεβανάκη, στη θέση του οδηγού αναγνωρίζω τον Ρουπακιά. Μας ρώτησαν πού είναι η Κεφαλληνίας.

Ακούγονταν φωνές από το απέναντι πεζοδρόμιο, από την Κεφαλληνίας, είχαν μαζευτεί 30-40 άτομα, φώναζαν «ελάτε ρε κότες να σας σφάξουμε». Κρατούσαν ρόπαλα, αρχίσανε να μας κυνηγάνε. Είχε έλθει και άλλη ομάδα ΔΙΑΣ.

Δέχτηκα κι εγώ ένα χτύπημα… Ξέρω ότι δέχθηκε χτύπημα κι΄ ο Μελαχροινόπουλος, είχε εγκλωβιστεί στο σημείο, όπως κι ο Παύλος.

Καταφέραμε να κρυφτούμε μέσα σε μία πυλωτή, μας κυνηγούσαν με μηχανές. Ο Παύλος έχει μείνει κάποια στιγμή μόνος του, σε κοντινή απόσταση ήταν ο Μελαχροινόπουλος. Δεν μπορούσα να δω τι συνέβαινε. Είδα μόνο το αυτοκίνητο (σσ: του Ρουπακιά) που σταμάτησε.

Δυο στενά πίσω από την Παναγή Τσαλδάρη συναντήσαμε αστυνομικούς. Τους είπαμε τι είχε συμβεί. Μας βάλανε χειροπέδες, μας πήγανε στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου. Δεν κατάλαβα γιατί. Τους ζητήσαμε να μη μας βάλουν στο ίδιο κελί με άτομα της άλλης πλευράς. Μας βάλανε με έναν κύριο μέσα, μετά μάθαμε ότι ήταν ο δολοφόνος του Παύλου.

Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν όλη την ώρα με το κινητό του, με μηνύματα. Μας είπε ότι ήταν περαστικός. Μας δήλωσε, μάλιστα, μη νομίζετε ότι είμαι με αυτούς επειδή φοράω τα ίδια  άρβυλα. Όταν μάθαμε από το κινητό για τον θάνατο του Παύλου, ζήτησε να φύγει από τον χώρο.

Ο Μελαχροινόπουλος είδε τον Ρουπακιά να μαχαιρώνει τον Παύλο.

Ο Παύλος ήταν ένας άνθρωπος που μου έλεγε να θέλω το καλό για τους ανθρώπους. Δεν ήταν άνθρωπος που δημιουργούσε καταστάσεις. Διοργάνωνε συναυλίες για άπορους, για παιδιά που είχαν τραυματιστεί…Ποτέ κανείς από εμάς δεν είχε έλθει σε αντιπαράθεση με τη Χρυσή Αυγή. Αποφεύγαμε σημεία πιθανά για καβγά.

Δεν είχα ψάξει ποτέ τι πρεσβεύουν, αργότερα διάβασα… είναι μία οργάνωση τρελών που θέλουν να δολοφονούν ανεξαρτήτως φύλου και εθνικότητας.

Κινούνται σαν στρατός. Ποτέ μα ποτέ δεν κινούνται ατομικά, και πάντα είναι οπλισμένοι. Δεν κινούνται χωρίς εντολές.

Πρόεδρος: Η οργάνωση είναι αλυσιδωτή;

Μάρτυς: Μετά τον θάνατο του Παύλου, διάβασα. Έχουν δηλώσει ότι είναι απόγονοι των Ναζί, ο γραμματέας τους ανέλαβε μάλιστα την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου.

Πρόεδρος: Πώς βρέθηκαν στον χώρο;

Μάρτυς: Ενημερώθηκαν με μηνύματα.

Πρόεδρος: Ποιος το έστειλε το μήνυμα;

Μάρτυς: Έχω μάθει, ο Πατέλης.

Πρόεδρος: Μάθατε αν για την επίθεση υπήρχε εντολή και από ποιόν ξεκινάει;

Μάρτυς: Εμαθα, από τον Λαγό.

Πρόεδρος: Ποια σχέση έχει ο Λαγός;

Μάρτυς: Ξέρω ότι είναι ανώτερος του Πατέλη.

Πρόεδρος: Ξέρετε ποια είναι η σχέση Λαγού – Πατέλη;

Μάρτυς: Ξέρω ότι ο Λαγός έδωσε εντολή στον Πατέλη, που ήταν πυρηνάρχης, για την επίθεση σε μας. (…) Ξέρω ότι όταν δίνεις εντολή και την ακολουθούν πενήντα άτομα, τότε κάτι είσαι…

Τον μάρτυρα εξέτασε και ο αναπληρωτής εισαγγελέας κ. Στέλιος Κωσταρέλος.

Εισαγγελέας: Στην (πρώτη) κατάθεση σας είπατε άλλα για τον Αγγο.

Μάρτυς: Έχετε βρεθεί σε τέτοιο περιστατικό εσείς; Βρέθηκα σε σύγχυση. ¨Ήμασταν άυπνοι, ταραγμένοι. Δεν ξέραμε τί είχε συμβεί, ο Ρουπακιάς ήλθε και μας πρόσφερε τσιγάρο στο τμήμα.

Εισαγγελέας : Στοχοποιηθήκατε σαν παρέα στο Κοράλλι;

Μάρτυς: Νομίζω ναι.

Εισαγγελέας: Είπατε ότι ο Αγγος σκόνταψε πάνω σας αλλά σας ζήτησε συγγνώμη. Γιατί να σας ζητήσει συγγνώμη;

Μάρτυς: Δεν ξέρω αν ήταν επιτηδευμένο το περιστατικό. Δεν υπήρχε λόγος να δεχθούμε επίθεση, ούτε στο παρελθόν, ούτε εκείνο το βράδυ.

Εισαγγελέας : Ασχολείστε κι’ εσείς με τη μουσική;

Μάρτυς: Μάλιστα.

Εισαγγελέας: Υπήρχαν τραγούδια για τη Χρυςή Αυγή;

Μάρτυς: Δεν ονοματίζαμε τη Χρυςή Αυγή.

Τις ερωτήσεις συνέχισε η Πολιτική Αγωγή, μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Μαραγκός.

Συνήγορος: Γιατί κατευθύνθηκε μόνον στον Παύλο, ο Ρουπακιάς

Μάρτυς: Ο Παύλος είχε εγκλωβιστεί και λίγο παρακάτω ο Μελαχροινόπουλος.

Συνήγορος: Γιατί μαχαιρώθηκε ο Παύλος και όχι ο Μελαχροινόπουλος;

Μάρτυς: Δεν ξέρω.

Συνήγορος: Μήπως υπήρχε λόγος;

Πρόεδρος: Σας είπε δεν ξέρει.
Το θερμόμετρο στην αίθουσα ανέβηκε όταν ο κ. Τάκης Ζώτος, εκ της Πολιτικής Αγωγής, έδειξε φωτογραφία στον μάρτυρα, από τον σκληρό δίσκο Σκαρπέλη – Πατέλη.

Συνήγορος: Θέλω να μας πει ο μάρτυς αν στη φωτογραφία αναγνωρίζει μία εκκλησιαστική χορωδία, μία προσκοπική ομάδα, μία ομάδα οπαδών πολιτικού κόμματος, ή μία παραστρατιωτική οργάνωση;

Πρόεδρος: Δεν κρίνω αναγκαία την απάντηση του μάρτυρος.

Μάρτυς: Σίγουρα η εξωτερική αμφίεση είναι άρβυλα, μαύρα μπλουζάκια, είναι παραταγμένοι…

Συνήγορος: Γιατί χρησιμοποιείτε συνέχεια τον όρο «πλευρικά χτυπήματα» για την επίθεση που σας έγινε;

Μάρτυς: Τέτοια χτυπήματα ήταν.

Συνήγορος: Σημαίνουν κάποια τεχνική;

Μάρτυς: Δεν μπορώ να ξέρω.

Τον λόγο πήρε εν συνεχεία ο κ. Αθανάσιος Καμπαγιάννης, εκ της Πολιτικής Αγωγής, ο οποίος ρώτησε τον μάρτυρα αν αναγνωρίζει – σε άλλη φωτογραφία – κάποιο πρόσωπο από κείνο το βράδυ (έφερε τατουάζ και φορούσε στολή αλπινιστών).

Μάρτυς: Αυτός με το τατουάζ με τον μαίανδρο, είναι ο Μιχάλαρος.

Επικράτησε αναστάτωση, με τη διαμαρτυρία της υπεράσπισης ως προς τη φωτογραφία και την προέλευσή της (το δικαστήριο έχει αποφασίσει όλα τα ντοκουμέντα να επιδειχθούν κατά τη φάση των αναγνωστέων).

Υπεράσπιση: Αν αποδειχθεί ότι δεν προέρχεται από τη συγκεκριμένη πηγή, τι θα κάνουμε;

Πρόεδρος: Θα το σχολιάσετε όταν έλθει η ώρα. Έχει δικαίωμα να προσκομίσει υλικό.

Καμπαγιάννης (προς τον μάρτυρα) : όταν πλέον συγκεντρώνονται, απέναντι σας, κινούνται ως χύδην όχλος, ή συγκροτούνται, και ξεκινούν ενιαία την επίθεσή τους.

Μάρτυς: Συγκροτούνται, κινούνται οργανωμένα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν αργότερα όταν τον λόγο, εκ της Πολιτικής Αγωγής, πήρε η κυρία Ελένη Ζαφειρίου.

Συνήγορος: Έχετε γνώση αν μέλη του Κοινοβουλίου εγκωμιάζουν τάγματα εφόδου;

Μάρτυς: Δεν έχω γνώση.

Τάκης Μιχαλόλιας – υπεράσπιση Μιχαλολιάκου: Μία ώρα τον δασκαλεύατε (εννοεί τον μάρτυρα) στον καφέ, δεν σας τα είπε;

Ζαφειρίου: Μας παρακολουθείτε;

Επικρατεί πανδαιμόνιο. Η πρόεδρος κυρία Μαρία Λεπενιώτη μεσολαβεί.

Ζαφειρίου: Εδώ υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα (…) Μας παρακολουθούν. Αυτό το κάνει η Ασφάλεια.

Η αίθουσα στο Εφετείο

Η πρόεδρος κυρία Λεπενιώτη τόνισε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να αυξηθούν οι συνεδριάσεις του δικαστηρίου, ει δυνατόν τρεις φορές την εβδομάδα, ακόμη και αν χρειασθεί να γίνονται Σάββατο. Ενδεχομένως και μετά τις 3.00 το μεσημέρι.

Ο κ. Κώστας Παπαδάκης, εκ της Πολιτικής Αγωγής, παρενέβη σχετικά : «Τρεις φορές την εβδομάδα, και στον Κορυδαλλό, σημαίνει: κλείνουμε τα γραφεία μας. Δεδομένου ότι η αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών θα διατίθεται 4 φορές την εβδομάδα για τη δίκη του Noor1 και μία για τη δίκη Τσοχατζόπουλου, πρόκειται για εμπαιγμό, και προς το δικό σας πρόσωπο κυρία πρόεδρε…». (σσ: η κυρία Λεπενιώτη έχει απευθύνει αίτημα από το καλοκαίρι στο Εφετείο Αθηνών για τη μεταφορά της δίκης).

Η σειρά της υπεράσπισης

Τον μάρτυρα εξέτασε στη συνέχεια ο συνήγορος του Αγγου, κ. Σωτηρόπουλος.

Συνήγορος: Πόσα αυτοκίνητα είχατε σταθμεύσει στην περιοχή;

Μάρτυς: Δύο.

Συνήγορος: Πιστεύετε ότι σας καθοδήγησε σκοπίμως;

Μάρτυς: Μας είπε οι άλλοι προς τα πάνω οι άλλοι προς τα κάτω…

Συνήγορος: Οι αστυνομικοί πότε ακριβώς ήλθαν;

Μάρτυς; Ανεβαίνοντας στην Τσαλδάρη και αφήνοντας ένα άτομο από την παρέα μας, εμφανίστηκαν.

Συνήγορος: Τι ώρα ακριβώς φύγατε από το Κοράλλι;

Πρόεδρος; Έχει πει, αφού τελείωσε ο αγώνας.

Συνήγορος: Έχετε πει πέντε λεπτά προτού τελειώσει ο αγώνας.

Μάρτυς: Δεν είχα ρολόι. Το παιχνίδι είχε τελειώσει.

Συνήγορος: Έχετε πει ότι ήταν συγκροτημένη η επίθεση;

Μάρτυς: Συγκεντρώθηκαν όλοι στο ίδιο σημείο.

Συνήγορος: Πώς καταλάβατε ότι είχαν συγκεντρωθεί τριάντα άτομα;

Μάρτυς: Το πιθανολόγησα.

Συνήγορος: Θυμάστε αντιφασιστικούς, αντιναζιστικούς στίχους του Παύλου;

Μάρτυς: Οχι.

Συνήγορος: Γνωρίζετε τις επιθέσεις που έγιναν σε βάρος της Χρυσής Αυγής; Αυτή που έγινε στην Πάτρα;

Μάρτυς: Όχι, δεν ξέρω.

Για λογαριασμό του κατηγορούμενου Καζαντζόγλου, ρώτησε τον μάρτυρα από την πλευρά της υπεράσπισης η κυρία Βελέντζα.

Συνήγορος: Είχατε συνεννοηθεί από πριν με τον Παύλο Φύσσα για το πού θα βλέπατε τον αγώνα;

Μάρτυς: Όχι.

Συνήγορος: Τι φορούσατε;

Πρόεδρος
: Έχει σημασία;

Συνήγορος: Φορούσατε στην παρέα συγκεκριμένα χρώματα;

Η πρόεδρος μεσολάβησε για να προχωρήσει η διαδικασία.

Συνήγορος: Τις βρισιές που μας είπατε ότι ακούσατε, που πάτε ρε κότες, δεν τις αναφέρατε στην κατάθεσή σας στην 6η ανακρίτρια Πειραιά

Μάρτυς: Σας είπα, ήμασταν άυπνοι, ταραγμένοι… Είχαμε μάθει ότι ο φίλος μας είχε πεθάνει. Ο καθένας από μας χρειαζόταν τον χρόνο του.

Συνήγορος: Τον Ρουπακιά τον είδατε όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο;

Μάρτυς; Για να είμαι ειλικρινής το βλέμμα μου έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο έτερος συνήγορος του Καζαντζόγλου, ο κ. Οπλατζάκης, προσκόμισε χάρτες από το google earth, προκειμένου να αποτυπωθεί εκεί από τον μάρτυρα η περιπέτεια της παρέας του Φύσσα. Στο δικαστήριο σχηματίσθηκαν πηγαδάκια έτσι ώστε οι παράγοντες της δίκης να έχουν πρόσβαση στους χάρτες.

Ακολούθησε βροχή ερωτήσεων, μεταξύ άλλων οι εξής:

Συνήγορος: Γιατί δεν μείνατε πίσω, να βοηθήσετε τον φίλο σας, τον Παύλο;

Μάρτυς: Κι εγώ ο ίδιος δέχθηκα επίθεση, όταν δέχεσαι επίθεση υπάρχει φόβος, δεν ζυγίζεις εκείνη την ώρα τις κινήσεις σου.

Συνήγορος: Κοιτάξτε κύριε μάρτυρα τον κ. Καζαντζόγλου. Τον αναγνωρίζετε;

Μάρτυς: Δεν τον αναγνωρίζω.

Τον μάρτυρα εξέτασε και ο συνήγορος του κατηγορούμενου Μιχάλαρου, κ. Χριστόφορος Τσάγκας, καταλήγοντας στην παρακάτω στιχομυθία.

Συνήγορος: Υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει πέντε άτομα να τρέχουν προς την Ξάνθου. Ήσασταν και σεις ανάμεσα τους;

Μάρτυς: Έφυγα τελευταίος.

Ανδρέας Τζέλλης – Πολιτική Αγωγή: Ποιο βίντεο κυρία πρόεδρε;

Πρόεδρος: Προχωρήστε, χωρίς να αναφέρεστε εκεί…

Συνήγορος: Φαίνεται ότι αποχώρησαν αυτά τα πέντε άτομα, προτού καν έλθει το αμάξι του Ρουπακιά. Είστε σίγουρος ότι είδατε την προσέγγιση Ρουπακιά και την ανάποδη πορεία;

Μάρτυς: Με την άκρη του ματιού μου…

Ο συνήγορος του Πατέλη, κ. Δημήτρης Γκαβέλας ζήτησε να μάθει από τον μάρτυρα αν διατηρεί και σήμερα το ίδιο κινητό, με αυτό της επίδικης περιόδου, έτσι ώστε να ερευνηθεί η ώρα της επικοινωνίας με τον Παύλο Φύσσα προτού συναντηθούν στο Κοράλλι (το διάστημα που έχει μεσολαβήσει είναι απαγορευτικό για τη διερεύνηση του περιεχομένου της κλήσης). Η έδρα προέτρεψε τον συνήγορο να υποβάλει αίτημα και δεν άφησε τον μάρτυρα να απαντήσει: «μπορεί να μη θέλει να σας πει τον αριθμό του κινητού του», σημείωσε η κυρία Λεπενιωτη.

Η υπεράσπιση του Χρήστου Παππά, κ. Σταυριανάκης, έθεσε ζήτημα πλαστότητας του βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες και δείχνει τον Πατέλη να λέει «ό,τι κινείται, σφάζεται». «Μπορεί να είναι αποτέλεσμα συρραφής», επεσήμανε.

Επεισόδιο μεταξύ δικηγόρων

Ο Γιώργος Ρουμπέκας, συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, πήρε σειρά.

Συνήγορος: Δεν σας ανησύχησε αυτή η κινητικότητα που επισημαίνετε στο Κοράλλι;

Μάρτυς: Όχι.

Συνήγορος: Τι σας έκανε εντύπωση;

Μάρτυς: Μας έριχναν ματιές, τρία άτομα έστελναν συνεχώς μηνύματα…

Συνήγορος: Εσείς πού εστιάσατε; Στον αγώνα, ή στα μηνύματα που έστελναν οι άλλοι;

Πρόεδρος: Δεν μπορεί να τα βλέπει όλα;

Συνήγορος: Μήπως ο μάρτυρας εκλήθη για να παρακολουθεί τους άλλους;

Επικρατεί αναστάτωση. Μία ερώτηση του ίδιου συνηγόρου λίγο αργότερα, θα προκαλέσει το γέλιο του ακροατηρίου.

Συνήγορος: Είπατε ότι κάποιος κρατούσε μαδέρι… Το κράδαινε;

Μάρτυς: Όχι.

Συνήγορος: Α! το κρατούσε χαμηλά. Θα μπορούσε να κρατάει ομπρέλα;

Και στη συνέχεια:

Συνήγορος: Από φωτογραφίες αναγνωρίσατε τον Ρουπακιά;

Μάρτυς: Δεν θυμάμαι. Σε κάθε περίπτωση, από τα Μέσα.

Συνήγορος: Πώς τον αναγνωρίσατε έξι μήνες μετά και δεν τον αναγνωρίσατε μέσα στο κρατητήριο, ενώ σας κερνάει τσιγάρο;

Παρεμβαίνει η Πολιτικη Αγωγη, ο κ. Ανδρεας Τζέλλης διαμαρτύρεται. Ενώ αποχωρούσε ο κ. Τζέλλης από την αίθουσα ακούστηκε ο κ. Τ. Μιχαλόλιας να τον αποκαλεί «καραγκιόζη». Ενώ είχε ήδη βγει από την αίθουσα τον λόγο πήρε η κυρία Ελευθερία Τοπατζόγλου και κατήγγειλε το περιστατικό. «Εκτός από φασίστες είστε και άναδροι» είπε προς την πλευρά της υπεράσπισης.

Το δικαστήριο διέκοψε για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.