Και βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμπλέκεται στο ναρκοπλοίο (+βίντεο)

noor(Κείμενο-τίτλος: SKAI, 09/06/2015)

Νέες τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ για την υπόθεση του ναρκοπλοίου και την ποδοσφαιρική εμπλοκή παρουσίασε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ».

Μάλιστα σε μία από αυτές, οι προφυλακισμένοι Αιμίλιος Κοτσώνης και Μάκης Γιαννουσάκης, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πλοίαρχο το Noor 1, βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Δείτε το βίντεο:

«Θα του δώσουμε δυο-τρία χιλιάρικα να μας το κατεβάσει στην Αίγυπτο, δεν είναι τίποτα, γιατί φοβάμαι ότι θα μπλέξουμε», εμφανίζεται να λέει ο ένας από τους συνομιλητές.

Στην δικογραφία περιέχεται και συνομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με τον στενό του συνεργάτη Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος τον ενημερώνει για τη ναύλωση του πλοίου στο Ντουμπάι, και λίγες ημέρες αργότερα, οργανώνει επαφή του κυρίου Μαρινάκη με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο που ονομάζεται «Σουλεϊμάν».

Άγνωστος άνδρας που είναι αραβικής καταγωγής, ενημερώνει τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ότι «ήρθε για να δει τον κύριο Βαγγέλη εκ μέρους του κυρίου Σουλεϊμάν και του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας».

Ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε και κλήση του Κοτσώνη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος συμφωνεί να στείλει email για να βεβαιώσει ότι «ενδιαφέρεται για τη συνεργασία».

Στις συνομιλίες ο Αιμίλιος Κοτσώνης που υπήρξε μέχρι το 2014 υπεύθυνος της επιτροπής προμηθειών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εμφανίζει μία απίστευτη γκάμα δραστηριοτήτων σε υπουργικά γραφεία και επώνυμους ανθρώπους, χαρακτηρίζοντας «κολλητό του» τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο. Παράλληλα συνομιλεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, ώστε να του εμπιστευτεί ορισμένα απόρρητα έγγραφα.

Στις συνομιλίες είναι εμφανής ο συνωμοτικός χαρακτήρας των ανθρώπων που ήδη έχουν προφυλακιστεί, καθώς μιλούν για μεταφορές πετρελαίων και τσιγάρων, αλλά και για μεταφορές χρημάτων.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τις φυλακές Αυλώνας όπου κρατείται ο εφοπλιστής Μάκης Γιαννουσάκης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι απειλείται η ζωή του και για αυτό τον λόγο άλλωστε μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον Κορυδαλλό.

Στο σπίτι της πρώην συζύγου του Γιαννουσάκη βρέθηκε μισός τόνος ηρωίνης και ο ίδιος έκανε την παρακάτω δήλωση στην τηλεοπτική «Δίκη «Δεν έχω πρόβλημα να ακουστεί το όνομά μου γιατί δεν έχω κρύψει τίποτα από την πρώτη στιγμή και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Ό,τι δήλωνα από την αρχή επιβεβαιώνεται και από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και από την εξέλιξη της έρευνας, την οποία απολύτως σέβομαι. Επιβεβαιώνομαι στο θέμα της μετοχικής σύνθεσης του Νουρ 1 με τον κύριο Κοτσώνη και στο ζήτημα των πρακτόρων. Σέβομαι την διαδικασία και δεν θα κάνω άλλη δήλωση. Πιστεύω ότι η διαδικασία στο τέλος θα με δικαιώσει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.