Μιχαλολιάκος: “Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!” /// Διαβάστε το ΥΠΟΜΝΗΜΑ της Πολιτικής Αγωγής

orkomosia_xa2(σελ. 38) Ο ισχυρισμός των κατηγορουμένων ότι έχουν αποκηρύξει το εθνικοσοσιαλιστικό τους παρελθόν δεν ευσταθεί, τουναντίον αποτελεί απόδειξη της ενσυνείδητης προσπάθειάς τους να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη (ως “πολιτικό κόμμα”) και τις δικαστικές αρχές (ως κατηγορούμενοι) για τα πιστεύω τους.

Η συνέχεια της πίστης του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής στα εθνικοσοσιαλιστικά δόγματα “της νιότης τους” (έκφραση του Χρήστου Παππά εντός της ελληνικής Βουλής) προκύπτει ωστόσο από πλήθος στοιχείων που περιέχονται στη δικογραφία. Αναφέρουμε εδώ, τελείως ενδεικτικά, τεκμήρια σχετιζόμενα με τον “Αρχηγό” της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο και τον “Υπαρχηγό” (τυπικά πολιτικό υπεύθυνο του γραφείου του Αρχηγού) Χρήστο Παππά.

α. Δηλώσεις Νίκου Μιχαλολιάκου.

  • Στις 6-7-2011, στη Σπάρτη: «Θα κατεβαίναμε στις εκλογές για να μετρηθούμε και για το 0,2%. Για να πούμε ότι υπάρχει 0,2% φασίστες, αμετανόητοι χρυσαυγίτες… Είναι εθνικοσοσιαλισμός ελληνικός στα μέτρα του 2011. Έχω μεγάλο σεβασμό σ’ αυτό που υπήρξε η Γερμανία του Χίτλερ… Εμείς πιστεύουμε στην πατρίδα και όχι στη δημοκρατία. Αν είναι να σωθεί η πατρίδα, ας πάει στο διάολο η δημοκρατία… Τι καταλάβατε από τους δημοκράτες; Τι χειρότερο θα σας κάνουν οι φασίστες;».

  • στις 24-11-2011, σε ομιλία του στα γραφεία του κόμματος αναφερόμενος σε δηλώσεις του δημοσιογράφου Αλέξη ΠΑΠΑΧΕΛΑ ότι η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές θα είναι «Βουλή της Βαϊμάρης» δήλωσε: «Ξέρετε τι ακολούθησε μετά. Ε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, δεν το κρύβουμε. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».

  • στις 3-9-2011, στα Μεσόγεια, σε ομιλία του: «… Και αν χρειαστεί να λερώσουμε και τα χέρια μας. Και ας μας πουν ή ρατσιστές ή ό, τι άλλο θέλουν. Δεν μας ενδιαφέρει», ενώ αναφερόμενος σε συγκεκριμένο Έλληνα εκδότη πρόσθεσε «Και αν υπάρχει δίκαιο, αυτός θα γίνει σαπούνι. Αυτός και τα Εβραιόπουλα… Μη λογαριάζετε εσείς οι απλοί άνθρωποι, αν θα σας πουν φασίστες, αν σας πουν ναζιστές…».

  • στις 26-8-2012, στις Θερμοπύλες: «Εσείς είστε τα Τάγματα Εφόδου, όποτε θέλουν ας έρθουν να μας συνθλίψουν. Σας πληροφορώ ότι δεν περνάμε καθόλου καλά μέσα στο Κοινοβούλιο. Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα, αισθανόμαστε μια σιχασιά και μια αηδία. Αν θέλουν το εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή και βγαίνουμε στους δρόμους. Θα δούνε τότε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή. Θα δούνε πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Θα δούνε τότε τι σημαίνει ‘‘Τάγματα Εφόδου’’. Τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια».

  • Στις 03/03/2012 σε ομιλία στα γραφεία της ΧΑ: «… δεν μας νοιάζει αν θα μπούμε στη βουλή .. αυτοί εκεί έξω είναι μία μάζα, ένας όχλος που του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και δεν ξέρει τι του γίνεται… κάποτε θα μπούμε στη βουλή είτε με εκλογές είτε χωρίς εκλογές…. θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών… εμείς δεν είμαστε Λε-Πεν, εμείς είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες… είμαστε οι μαχητές πού θα ακονίσουν αν χρειαστεί τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια για να απελευθερώσουμε τις πατρίδες μας από τον Εβραίο πού έχει καθήσει στο σβέρκο ολόκληρου του κόσμου» (στο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Παράρτημα 13.3, φάκελος “2012-03-03 DerSpigeloffices”, αρχείο “Original”).

  • Σε ομιλία του σε γραφεία της Χρυσής Αυγής αναφερόμενος στους Έλληνες Εβραίους της Θεσσαλονίκης: “Οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήρανε το τρενάκι και πήγαν ταξιδάκι. Ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές με ψηλές καμινάδες… (γέλια)… Όπου απολάμβαναν, είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο λέει, όπου απολάμβαναν… στο βάθος του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτήρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες” .

  • Σε ομιλία του στις 27/07/2011 σε γραφεία της ΧΑ στη Λαμία: “… ήταν καλή η παρουσία και της Χρυσής Αυγής, εκεί στη Φλώρινα, γιατί ήταν πολύ σημαντικό ότι ήταν μια εκδήλωση κατά της δημοκρατίας εντός ή εκτός εισαγωγικών. Εμένα και εκτός εισαγωγικών δεν με πειράζει προσωπικώς. Δεν έχω δηλώσει δημοκράτης ουδέποτε. Και είναι παρήγορο ότι άτομα που δεν βρίσκονται ακριβώς στον χώρο μας, τον εθνικιστικό, αν θέλετε εθνικοσοσιαλιστικό, έρχονται κοντά μας και έχουν καλή διάθεση(στο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Παράρτημα 13.3, φάκελος “VIDEO LAMIA270711”).

β. Τεκμήρια για Χρήστο Παππά.

  • Αρχείο 5085 στο ΠΑΠΠΑΣ (3022-21-3013η’, παράρτημα 2.1): ζωγραφιά με τη σβάστικα, σε ηλικία 6 ετών (με ημερομηνία 07/06/1968).

  • Αρχείο 0271 στο ΠΑΠΠΑΣ (στο ίδιο, παράρτημα 3.1): φωτογραφία με σβάστικα και ναζιστικό χαιρετισμό, στη Λάκα Σουλίου (Μάιος 1986).

  • Αρχείο 0759 στο ΠΑΠΠΑΣ (στο ίδιο, παράρτημα 3.1): φωτογραφία με τον Νίκο Μιχαλολιάκο με ναζιστικό περιβραχιόνιο και χαιρετισμό μπροστά σε σημαία με τη σβάστικα (έτος 1988).

  • Αρχείο 0579 στο ΠΑΠΠΑΣ (στο ίδιο, παράρτημα 3.1): φωτογραφία από συνάντηση με τον διοικητή των EsEs στη Βαλονία ΝτεΓκρέλ (έτος 1992).

  • Αρχείο 0014-0000 στο ΠΑΠΠΑΣ (στο ίδιο, παράρτημα 2.3): επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε White Order με τον χαιρετισμό “HeilHitler” (έτος 2004).

  • Αρχεία 3, 4, 6, 8 στο ΠΑΠΠΑΣ (3022-21-3013η’, παράρτημα 2.2): βίντεο με την εκπαίδευση του μικρότερου τέκνου της οικογένειας από τον Χρήστο Παππά στον χαιρετισμό “HeilHitler” (δεύτερο μισό της δεκαετίας του 2000).

  • Αρχείο 2375 στο ΠΑΠΠΑΣ (στο ίδιο, παράρτημα 2.1): πρωτοχρονιάτικη επιστολή του ζεύγους Χρήστου και Ειρήνης Παππά με τη ναζιστική σβάστικα και ευχή HeilHitler” (έτος 2007).

  • Αρχείο 0034 στο ΠΑΠΠΑΣ (στο ίδιο, παράρτημα 1.1): φωτογραφία στο ετήσιο “προσκύνημα” της οικογένειας Παππά στο μαυσωλείο του Μπενίτο Μουσολίνι στην Ιταλία (16/04/2009).

  • Αρχείο 0133 στο ΠΑΠΠΑΣ (3022-21-3013-ι’, παράρτημα 17.1): παιδική ζωγραφιά της κόρης του Χρήστου Παππά με τη σβάστικα και τη φράση “Χάιλ Χίτλερ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

2 thoughts on “Μιχαλολιάκος: “Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!” /// Διαβάστε το ΥΠΟΜΝΗΜΑ της Πολιτικής Αγωγής

  1. Pingback: Γιατί μαυρίζω τη Χρυσή Αυγή | JailGoldenDawn

  2. Pingback: Γιατί μαυρίζω τη Χρυσή Αυγή - Κατιούσα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.