Ένας χρόνος JailGoldenDawn

Συμπληρώνεται αυτές τις μέρες ένας χρόνος από την δημιουργία του ιστότοπου JailGoldenDawn.

Όπως γράφουμε και στην ταυτότητα της ιστοσελίδας, η πρωτοβουλία για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος (τις δραστηριότητες της οποίας καλύπτει το jailgoldendawn.com) ξεκίνησε από μια ομάδα δικηγόρων ενεργών στην ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή). Ήταν κομμάτι των αποφάσεων της Πανελλαδικής και Διεθνούς Αντιφασιστικής Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 5-6 Οκτώβρη 2013 στην Αθήνα.

Σ’ αυτον τον ένα χρόνο, έχουμε δημιουργήσει μια σημαντική βάση δεδομένων για την εγκληματική δράση των νεοναζί, που πιστεύουμε ότι είναι πολύτιμο βοήθημα για το αντιφασιστικό κίνημα και κάθε αντιφασίστα ξεχωριστά στην πάλη ενάντια στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Μέλη της πρωτοβουλίας μας παρέστησαν σε σημαντικές δίκες, όπως αυτή του Σαχζάτ Λουκμάν, και στο άμεσο μέλλον θα παρασταθούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε, μπορείτε να κοινοποιείτε τις αναρτήσεις του σάιτ μας, να μας βρείτε στο Facebook και το Twitter, να εγγραφείτε στη λίστα των μέηλ και βέβαια να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθειά μας (διαβάστε τη σχετική Έκκληση εδώ). Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μέηλ στο [email protected]. Γενικά, χρειαζόμαστε την κάθε βοήθεια, οπότε μην διστάσετε!

legal_aid_appeal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.