Συνέδριο 4 (!) ωρών χωρίς καν ψηφοφορία για νέο “Αρχηγό” – Διαδικασία τραγέλαφος και διεθνής απομόνωση της συμμορίας

mix_zarouliaΌλα πήγαν ρολόι στο “συνέδριο” της Χρυσής Αυγής.

Όπως είχαμε ήδη γράψει, η κυριακάτικη εκδήλωση, που η Χρυσή Αυγή διαφήμιζε ως το “8ο Συνέδριο”, δεν ήταν παρά μια πανηγυρική ομιλία του Μιχαλολιάκου, με ολίγη από Λαγό και Ματθαιόπουλο.

Το πραγματικό “συνέδριο” της Χρυσής Αυγής έγινε το Σάββατο 26 Μαρτίου και κράτησε τέσσερις (ναι, καλά διαβάσατε, -4-) ώρες! [Δείτε εδώ τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά να αναφέρεται στην… τετράωρη διαδικασία]. Το πενταμελές όργανο της Κεντρικής Διοίκησης – το οποίο πρόεδρευε – απαρτιζόταν (εκτός από τον Μιχαλολιάκο) από τους Λαγό, Παππά, Παναγιώταρο, Γερμενή και Αθ. Κωνσταντίνου.

Επί της ουσίας, η απόφασή του “συνεδρίου” είναι να ενταθεί το μασκάρεμα της εγκληματικής οργάνωσης ως “νόμιμου πολιτικού κόμματος”, με αποστάσεις πλέον (όπως δήλωσε ρητά ο Λαγός) από τις “σβάστικες” και τους “αγκυλωτούς σταυρούς” (άκυρα δηλαδή τα περί “γαμμάδιου”), αλλά και από τον εθνικοσοσιαλισμό γενικότερα. Η Χρυσή Αυγή θα πάρει μάλιστα την πρωτοβουλία να διοργανώσει “Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας”, για να τονίσει την “ελληνικότητά” της.

Από άποψη διεθνών συμμετοχών, το “συνέδριο” ήταν η απόδειξη της απόλυτης απομόνωσης της Χρυσής Αυγής. Σε μια περίοδο που παντού ανεβαίνουν τα λαϊκιστικά εθνικιστικά, ρατσιστικά και νεοφασιστικά μορφώματα, η Χρυσή Αυγή θεωρείται απολύτως τοξική, γι’ αυτό και οι περιπτώσεις που την προσεγγίζουν είναι κυριολεκτικά αστείες.

Από τη Ρωσία, δεν έγινε κατορθωτή η εκπροσώπηση καμίας οργανωμένης δύναμης, γι’ αυτό και οι “σύνεδροι” αρκέστηκαν με τον Mikhail Kuznetsov, διαφημιζόμενο ως καθηγητή και υπερασπιστή του Milosevic (είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν τον Μιχαλολιάκο στον Κορυδαλλο).

Με βίντεο χαιρέτισε ο ευρωβουλευτής της Λέγκας του Βορρά, Λορέντζο Φοντάνα. Η σημαντικότερη συμμαχία της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή είναι με την ψεκασμένη πτέρυγα της Λέγκας, τον Φοντάνα και τον Μποργκέζε, γνωστό από τις ανησυχίες του για την ύπαρξη UFO. Οι Φοντάνα και Μποργκέζε έχουν φέρει στην Ευρωβουλή το αίτημα μιας καθολικής σέχτας για την καθαγίαση της Ρωσίας από τον Πάπα, ενα πάγιο αντικομμουνιστικό “αίτημα” στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, που σήμερα έχει μάλλον μια αντι-Ορθόδοξη διάσταση για την Καθολική Εκκλησία (αναρωτιόμαστε ποια είναι επί αυτού η άποψη του ιερωμένου που βρισκόταν στο ακροατήριο του “συνεδρίου”…). Αν είσαστε μερακλήδες του ψεκασμένου εθνικισμού και σας ενδιαφέρει το καυτό αυτό ζήτημα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.

Πιο κάτω, οι διεθνείς αντιπρόσωποι ανήκουν στη χορία των χιτλερόψυχων, νεοναζί και κουκουλοφόρων τραμπούκων που μόνο η Χρυσή Αυγή είναι τόσο απελπισμένη ώστε να δεχτεί οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Παρευρέθησαν λοιπόν:

  • ο Γερμανός ευρωβουλευτής Udo Voigt, ηγετικό στέλεχος του νεοναζιστικού γερμανικού κόμματος NPD, μέλη του οποίου εμπλέκονται στις δολοφονίες Τούρκων και Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία (υπόθεση ΝSU και δολοφονία Θόδωρου Βουλγαρίδη).

voigt_korydallosΕδώ ο Voigt στο δικαστήριο, στον Κορυδαλλό, για “συμπαράσταση”.

  • το μέλος της Casa Pound και πλέον υποψήφιος δήμαρχος της Ρώμης, Simone Di Stefano,

simone-di-stefano_2

simone_casa_poundO Simone di Dtefano, ως πολιτικός και ως… κουκουλοφόρος.

  • ο Daniel Carlsen από το Εθνικιστικό Κόμμα της Δανίας

carlsen_2

karlsen_3 carlsen_1Φίλοι για πάντα.

  • και κάποιος Αλεξάντερ Μπόλε από το Βελγικό “Nation”.

Αυτοί ήταν οι 6 (ολογράφως έξι) διεθνείς προσκεκλημένοι της Χρυσής Αυγής. Το αν πήγαν στο γερμανικό νεκροταφείο στον Διόνυσο να αποτίσουν τιμές στους φαντάρους της Βέρμαχτ (όπως το συνηθίζουν οι προσκεκλημένοι της Χρυσής Αυγής), θα το μάθουμε ίσως τις επόμενες μέρες…

Το μεγάλο νέο βέβαια, αυτό που όλοι περιμέναμε, ήταν η ψηφοφορία για τον νέο “Αρχηγό” της Χρυσής Αυγής και η περίφημη ανανέωση μετά τα ομολογουμένως κολλημένα εκλογικά αποτελέσματα της ναζιστικής συμμορίας. Επι μήνες εξάλλου, ο μακελάρης Χίος έστηνε το κλίμα υπέρ του Κασιδιάρη με πηχυαίους τίτλους, αλλά και πλήθος άθλιων υπαινιγμών.

makeleio_hgesia

makeleio_ouzbekosΟ Κασιδιάρης υποτίθεται ότι δεν βρισκόταν στο “συνέδριο” γιατί του απαγορεύτηκε η παρουσία και η συμμετοχή από τον εισαγγελέα Κωσταρέλλο (σύμφωνα με δική του βιντεοσκοπημένη δήλωση). Βέβαια αυτά είναι παραμύθια. Ο Κασιδιάρης ήταν στο “συνέδριο”, τον συνέλαβε μάλιστα και ο φωτογραφικός φακός (πρακτορείο Ευρωκίνηση).

kasidiaris_synedrioΑυτό όμως που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ήταν, όχι η “αλλαγή ηγεσίας” ή η ανανέωση, αλλά ούτε καν η ψηφοφορία για νέο “Αρχηγό”. Οπως έχουμε αποδείξει, ο “Λουδοβίκος” Μιχαλολιάκος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πάψει να είναι “Αρχηγός” της οικογενειακής του επιχείρησης μόνον όταν πεθάνει! Και, όπως λένε γνώστες του καθεστώτος Μιχαλολιάκου, θα διορίσει ο ίδιος τον διάδοχό του.

Έτσι λοιπόν τελείωσε και το πολυσυζητημένο 8ο “Συνέδριο” του “νόμιμου πολιτικού κόμματος” Χρυσή Αυγή. Με μια ευχή στα χείλη όλων των “συνέδρων”, ιδίως αυτών που κάθονταν στις μπροστινές θέσεις της αίθουσας: καλά να είμαστε και δουλίτσα να υπάρχει…

Familia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.