Την Πέμπτη 17/10 καλούνται Κουκούτσης και Ματθαιόπουλος: Βίντεο-ομολογία της “στρατιωτικής δομής”

Ο Κουκούτσης επικεφαλής τάγματος της Χρυσής Αυγής με κράνη και ασπίδες.

Την Πέμπτη 17/10 καλούνται για απολογία ο Δημήτριος Κουκούτσης και ο Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, κατηγορούμενοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Κουκούτσης συνεργάζεται πλέον με τη (στηριζόμενη από τη ΝΔ) δημοτική αρχή στην Καλαμάτα. Στο παρελθόν όμως είχε ομολογήσει με περηφάνια τη στρατιωτική δομή της Χρυσής Αυγής, σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί στο δικαστήριο και για το οποίο σίγουρα θα ερωτηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κουκούτσης είχε τοποθετηθεί για τα επεισόδια στο Μελιγαλά (15/9/2013) μιλώντας για “παράπλευρες απώλειες”:

Ο Κουκούτσης τοποθετήθηκε επίσης για τη δολοφονία Φύσσα, συγκαλύπτοντας τον πολιτικό της χαρακτήρα και μιλώντας για “προβοκάτσια”:

Ο Ματθαιόπουλος είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής. Σε χαρακτηριστικό βίντεο που έχει προβληθεί στο δικαστήριο, εμφανίζεται να πανηγυρίσει για “κυνήγι” αναρχικών σε εκδήλωση τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, δίπλα στον Λαγό, τον Παναγιώταρο κλπ. Αν και επιχείρησε να εμφανίσει τον εαυτό του ως μουσικό με σπουδές σε ωδείο, το δικαστήριο έχει ήδη αναγνώσει κάποια από τα “τραγούδια” του συγκροτήματός του (“Πογκρόμ”) με τίτλους όπως “Μίλα ελληνικά ή Ψόφα” και “Άουσβιτς” (“Γαμώ τον Βίζενταλ, γαμώ την Άννα Φρανκ, γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ., Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω, αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω! Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω, στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω. Juden Raus! Διακοπές στο Άουσβιτς, Διακοπές στο Άουσβιτς…”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.